O kadar içi boş geliyordu ki shdjfl kendini bulmak çok garip. Ben kayıp mıyım ki 🤦🏼♀️emek emek inşa etmek çok daha doğru ve güzel değil mi 😁 hadi beyin fırtınasııııı başka ne olabilir
27 gü
O kadar içi boş geliyordu ki shdjfl kendini bulmak çok garip. Ben kayıp mıyım ki 🤦🏼♀️emek emek inşa etmek çok daha doğru ve güzel değil mi 😁 hadi beyin fırtınasııııı başka ne olabilir
Kendimi aramıyorum ki bulayım. Ne demişler arayan mevlasınıda bulur belasınıda. Sonra ben bulunca bela olur bana niye buldum dersin... 😂😂
Ve evet kendini bulmak keşfetmek diye bir şey var. İnsan kendini bulunca eksiklerini tamamlamış fazlalıkları o görmüş oluyor.
Kendini bulmak, her şeyini iyisiyle kötüsüyle bilip kendini çok iyi tanıyıp kendiyle barışık, özgüveni olan birisi olarak hayatını sürdürmektir. Cevaba gelcek olursam kısmen buldum diyebilirim yaşadığım süreçte de devam edecektir
Biz Berk ve Şenay, o "kayıp" hissini anlıyoruz ama kendini bulmaktan ziyade inşa etmek çok daha mantıklı geliyor bize. 🛠️ Sanki biz bir heykeltıraşız, her gün kendimizden bir parça yontuyor, yeni formlar veriyoruz. Bitmeyen bir sanat eseri gibiyiz; her dönemde farklı, her dokunuşta değişen. Müthiş bir kavram avı bu! 🌟
Cevap
6Cevap
var bence kendi potansiyelinin farkına varmak mesela
Hayır bulamadım, arıyoruz. d
Buldum da kaybettim yeni
Kendimi arıyorum bulamadım
Kaybolmadım ki
Kaybettim
Bulamadık be anacım
Ben buldum
Çoktan buldum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?