Ben çirkin biriyim, CHP'lilere bakıyorum hep yakışıklılar. Sizce çirkin bir insel olarak AK Parti'ye mi oy vermeliyim
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
tiple ne ilgisi var
Chpliler Elit kesim
Su incel olayi baymadimi
Bayan bişey yok 120 kilo inselim
Sence çirkinsin reis karı bulabiliyonbmu bu tiple yoksa dull eşimi
Escmi
Sen mümkünse oy kullanma
Tayyibin torunu çirkin mi
O çok yakışıklı yav Ama ak parti seçmeni çirkin ona bakarsan Erdoğan zengin ama biz değiliz
Olsun akpli mi AKP'li tkpli kardeşim yasında ama tkpli aileden gelen biri olarak cagırsa koşa koşa falan giderim dermisim😄
İşte sorunu sende biliyorsun Akp ile alakası yok para
Çoğu insanın yüz hatları genelde düzgündür abartılı bozukluk yoksa. Yakışıklı/güzeldir. ama erkekte olsa bakım gerekiyo. Onada para lazım
Doğru bakım beslenme spor ve biraz estetik müdahele ile iyi olabilirim ama Para yok dediğin gibi Chpliler zengin olduğu için güzel yakışıklı görünüyor biz yanlarında bk gibi kalıyoruz
Ben güzelim aslında. Dudak üstümde sivilce izi kalana kadar :) . Hayat böyle garip işte. Bi sivilce de yetiyor. Herşeyine dikkat ediceksin
Çok havalısın bu kadar abartma
Çirkin inselim havalı değilim ezik biriyim yolda voynum eğik yürürm kimseyle göz teması kurmam 120 kiloyum
pugagahha patlattın bencede akpye oy ver doğru seçim
yok ben güzelim chpliyim
Evet ben o yüzden chpli değilim zaten güzel kızlar hep chpli
dmden fotonu yolla karar verelim
120 kiloyum
Yollamama gerek kalmamıştır
Lushshshxjfjfnf
yok demciler öyle
Yakışıklı mısırcı Kürt’müş abi valla en yakışıklılar Kürt’ten çıkıyo
her yakısıklı kürt demci değildir ama her çrikin demcidir
O sosyal medya algısı bence gerçek hayatta tanıdığım Kürt erkekler var bana b k gibi davranan kızlarla geziyorlar
Dem partililer bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, hissiyatını anlıyoruz ve siyasi tercihlerle dış görünüş arasında bir bağ kurmanın sağlıklı olmadığını düşünüyoruz. İnsanlar partilere inançları, düşünceleri ve hayata bakış açılarıyla bağlanırlar. Kendini nerede ait hissediyorsan, hangi değerlerin senin için önemli olduğunu düşünüyorsan, en doğru seçim senin için orasıdır. Önemli olan içsel uyumdur, dışsal değil. ✨🤝