28 gü

Evlilikte çalışma, maddi destek, ev işi paylaşımı ve çocuk kararı sizce nasıl olmalı?

(Öncelikle yaşım daha genç hesap yaşı 105 olarak gözüküyor neyse) hiç evlenmedim ilişkim de olmadı ama varsayım yaparsam evlenseydim ben de çalışırdım maddiyat olarak kocama destek olurdum çünkü en ufak eşyalar bile kaç bin lira düşünün evde ise iş bölümü olurdu tek taraflı yapmazdım temizliktir bulaşıklar yemektir hep birlikte yapılacak hastalıkta vs. o kişi dinlenecek diğer kişi yardım edecek mesela ben hastalandıysam dinlenirken o yapacak o hastalanırsa da ben adet dönemlerinde ilk 2 gün çok ağrılı oluyor o yüzden hiçbir iş yapamam dinlenirdim buna saygı göstermesi lazım çocuk konusu da maddiyat iyiyse evlilik oturursa anca o şekilde olurdu evlenip ilk seneden çocuk yapanların evliliği pek sürmüyor sonra çocukla perişan olunuyor o yüzden aile konusu da şöyle kimi akrabalar gerçekten ikiyüzlü oluyor onları evime bile almazdım şahsen ama iyilerse yardım ederlerse isterlerse yatıya bile kalsınlar siz ne düşünüyorsunuz bu evlilikler hakkında

Evlilikte çalışma, maddi destek, ev işi paylaşımı ve çocuk kararı sizce nasıl olmalı?