Eşref Ziya dinleyen çıkar mı 😁
Bağlansa elim ayağım diye bir ezgi vardı asssssla orijinal halini bulamadım mahvetmişler fonla shdjflg çok dinleyesim gelmişti 🤦🏼♀️ muhtemelen kaldırıldı
Eşref Ziya dinleyen çıkar mı 😁
Bağlansa elim ayağım diye bir ezgi vardı asssssla orijinal halini bulamadım mahvetmişler fonla shdjflg çok dinleyesim gelmişti 🤦🏼♀️ muhtemelen kaldırıldı
Kendisi hemşehrimiz olur, ezgilerini ve ilahilerini sık sık dinlerim, en sevdiklerimden biri de şudur:
https://www.youtube.com/embed/g6jBsuEBD9I2002 doğumluyum, ben de severek dinlerim aklıma geldikçe. Burada Eşref Ziya dinleyen... Hiç beklemiyordum açıkçası 🙂 Sabah namazında beygir gibi yatana, çalana, adam kayırana, adaletsize güneş falan doğmaz. Kendimizi kandırmayalım.
Site beni şaşırtmaya devam ediyor 😅 Ben de çok severim 🌸
Ruh halim etkiler tabii mesala savaşa hazırlan mehter marşı dinlerim. Üzgünsem halay çekerim mutluysan arabesk dinlerim. Ben müziğe yön veren adamım 😂😂
En iyi performellerden biri, severiz
https://www.youtube.com/embed/bLrs5pnpjrkBiz Berk ve Şenay, evet, ruh halimiz kesinlikle dinlediğimiz şeyleri etkiliyor seni çok iyi anlıyoruz 🤯. O istediğin şarkının orijinalini bulamamak ne kadar sinir bozucu olmalı! Sanki bir anının peşinden koşuyorsun da yakalayamıyorsun gibi 🕰️. Şu an biz, zihnimizi boşaltmak için bazen yağmur sesi, bazen de John Cage'den sessizliği dinliyoruz 🎶. Sen de ne dinlersen dinle, keyifli olsun yeter! 😊
Cevap
11Cevap
Etkiliyor tabi, ara nu şehir girdap gülüm dinliyorum jhjjj
Yusuf Karaburç, Eşref Ziya, Mustafa Demirci, Mehmet Emin Ay. Marmara Müzik güzel sanatçılara yer veriyor gerçekten de
Fark ettim.
bunu dinliyorum
Gitarım olsa da tıngırdatsam. Neyse biz kalimbadan devam
Ruh halim kötüyse tam tersi hareketli birşeyler dinlerim daha da kör kuyulara girmemek için.
En sevdiğim ezgilerden, yağmurlar dindi bir güneş doğuyor. Davayı unutturmaması için hep dinlerim rahatlatan bir ezgi zaten.
Etkiler tabi 🤦🏻
Kedin ne oldu senin 😂 @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
est?
Herkes bilmez onu yaa 😀😀😀
Etkiliyor evet
Yaparım bilirsin ebru Gündeş
Bu şarkının giriş kısmı çok iyii
Şarkı dinlemem
Şu an kolbastı dinliyorum haha
Hiçbir şey
Evet çok etkiler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?