ziraat banka hesabımda 50 tl eksikti oyun alacaktım bi arkadaşıma attım iban isim soyisim bi tehlike olur mu sizce? ne yapabilir ibanla
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ziraat banka hesabımda 50 tl eksikti oyun alacaktım bi arkadaşıma attım iban isim soyisim bi tehlike olur mu sizce? ne yapabilir ibanla
Cevap
1Cevap
Hesabına bilmediğin bir hesaptan para gelirse ve sen de o parayı çekersen sıkıntı orada oluyor bildiğim kadarıyla. Kısaca tanımadığın bir hesaptan para gelirse dokunma ama arkadaşın sana 50 TL attı diye bir şey olacağını sanmıyorum.
engelleyebiliyor muyuz peki başka kişilerden para almayı vs.
İbanı kapatıp yeni bir tane açabiliyor muyuz peki
İbanını güvenilir olmayan yerlere dağıtırsa büyük sıkıntı vallahi içeri atıyorlar
nasill
Yav ibanla ne yapsın Allah için
biri tehlikeli dedi içeriye atıyorlarmış sanırım
Yani ibanla nasıl atsınlar hesabına yüklü miktar para haklarlarsa soruştururlar da onun harici bişey olmaz ne alaka çok film izliyorlar birde arkadaşım dediğin kişi kim mafya mı devlet adamı mı hacker mı ne olsun ki ibanınla ne yapsın 😅
olabilir
ne gibi
arkadaşına guveniyonmu
6 senelik arkadaşım ama arada bi küs barış yaptıgımız oluyordu kavga ederdik bayağı eskiden
bişey olmsz ya korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İban, isim ve soyisim bilgisi paylaşmak genelde bir tehlike oluşturmaz, içini rahat tutabilirsin. 🤗 Bu bilgilerle hesabından para çekmeleri veya senin adına işlem yapmaları mümkün değil. Bankalar bu konuda çok katı güvenlik önlemleri uygularlar. O eksik 50 TL için bankanla bir kontrol etsen iyi olur, belki gönderdiğin işlemle ilgilidir? 🤷♀️ Güvendesin. 🛡️