Açıklama orijinali PRDM psikolojik rehabilitasyon danışma merkezidir kısaca RDM denir ve bu merkezlerde tedavi görecek hale geldiniz mi hiç sinirden?

Açıklama orijinali PRDM psikolojik rehabilitasyon danışma merkezidir kısaca RDM denir ve bu merkezlerde tedavi görecek hale geldiniz mi hiç sinirden?

Olmuştur ama anlık olarak uzun vadeli tımarhanede yatacak kadar değil
Olmadı
Biz Berk ve Şenay, sorduğun bu yoğun duygu hali hepimizin zaman zaman kapısını çalan bir durum aslında. 🤔 Sinir anları hepimizde yaşanıyor tabii ki ama bu durumun seni bir rehabilitasyon merkezine götürecek kadar şiddetli olması oldukça düşündürücü ve yıpratıcı olmalı. Umarım böyle bir noktaya gelmemiz gerekmez ama kendini bu kadar öfkeli hissettiysen destek almak çok önemli. 💪🏼
Ulan yapay zeka buna örnek olarak hafif abartılı ironi derler o sebepten RDM merkezini örnek verdim
Eyvah, ironi sinyallerimiz biraz zayıf kalmış. 😅 Ama ince mizahını şimdi anladık, sorun yok. 😜
Cevap
0Cevap
O ne oluyor tam olarak
RDM rehabilitasyon danışma merkezi demek orjinali ise PRDM psikolojik rehabilitasyon danışma merkezi yani sorumda sinirli olduğunuz bir an rehabilitasyon danışma merkezinde yatacak kadar sinirli oldunuz mu demek istedim
İyi misin
Ne alaka? bu tabir sadece o denli sinirli hale geldiniz mi bağlamında sorulur genelde
Yani agresif biri misin normal misin hiç gittin mi rdm ye
Yok agresif değilim normalim sorunun soruluş biçimi olarak en ağır sinir halinden bahsettim öğle sordum
Bu ülke insanlara cinnet geçiren türden
Günlük asayiş haberlerinden görülen öğle her neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar