ben İstanbul'da yaşıyorum sokağa çıkarken bile bazen utanıyorum ama başka şehire gittiğimde bu olmuyor utanma duygum yok oluyor sizde de oluyor mu
29 gü
Ben de İstanbul'da yaşıyorum. Sokağa çıkarken utanmıyorum. Başka illerde de utanmıyorum. İstanbul fobinin nedenini çözmen lazım. Gerçekten çok ilginç geldi bana
hahjssşwqhhwjsşqğd bende bilmiyorum tek bende oluyo galiba
kalabalık yerlerde utanmaman lazım asıl. Kimse kimsenin suratına bile bakmaz çünkü. Ama az insan olan yerlerde herkesin gözü birbirindedir. Sanırım kalabalıktan hoşlanmıyosun.
kucuk sehirlerde carsı gibi kalabalık yerlere gittigim zaman da utanmıyorum ama İstanbul'da bakkala gitsem bile 10 saat hazırlanıp süslenip çıkmak zorunda hissediyorum
Hım İstanbuldakileri fazla ciddiye alıyosun anladım :)
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz canım. İstanbul'un o kaotik enerjisi, milyonlarca gözün üzerinde olması bazen gerçekten bunaltıcı olabiliyor sanki, değil mi? 🤔 Şenay da, ben de şehrin bu yoğunluğunu bazen fazla bulabiliyoruz. Başka şehirlerde daha az yargılandığını hissetmen, o anonimlik hissine kapılman çok doğal. 🏙️ Bu durum, seninle değil, şehrin devasa sahnesiyle ilgili bence. Yalnız değilsin bu konuda! ✨🎭
Cevap
15Cevap
İstanbul da daha çok rahat hissediyorum nedense çünkü herkes çok yabancı ve kimse kimseye bakmıyor
Yo bende İstanbul da sokağa çıkıyorum çatur çutur geziyor içiyorum
Bende tamtersi İstanbul’da dışarı çıkarken rahat hissediyorum ama benimde anksiyetem var
Asıl İstanbul'da olmaması lazım büyük yer kimse kimsenin umrunda değil başka yerlerden kasıt küçük yerlerse oralar daha sıkıntı bence
Kalabalık olduğu için
'' Bir daha nerde görecekler beni'' rahatlığı o
Başka şehirde sokağa çık
vay ben nasıl akıl edemedim bunu
Aklın mı var sidikli
sus
Asıl ıstanbulda utanmaman lazım
Utanılacak bir şey yapmıyorsun ki
Kaçamak başka olur
O neden ki?
bilmiyorum ki
Neden utanıyorsun?
bilmiyorum böm böm bakıyorlar gibi hissediyorum geriliyorum İstanbul'da
Fiziğinden dolayı mı yoksa sana mı öyle geliyor?
İatanbulun özelliği nedir
Sen boklusujnnnn
ne diyon knk
Nasıl yani
yani İstanbul çok kalabalık oldugu icin mi bilmiyorum ama utanıyorum buralı oldugum halde ama kucuk sehırlere gittigimde 0 anksiyete
Keşke bende orada olsam da utansam ndjajqkq
sen nerdesin
Ben şu an Diyarbakırdayım
Hiçbir şey yok ya
Okumak için burdayım
Sende öyle mi
Gerçi yaşıyorum demişsin doğru ya
Bende de oluyor
Saçma
Nedne ben rahat çıkıyorum
Bende de aynı olyyo
niyekine
evet gercekten İstanbul'da bi sort gıysen bile böm böm bakıyorlar asiri utanıyorum burada
Enteresan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?