Buyuk bi sehirde yasamak ve girenin çikanin da belli olmadigi bi yerde yasamak gercekten zor.
Bir kadin olarak disarda kendimi guvende hissedemiyorum haberlerde cikan olaylari duyunca tedirgin oluyorum.
Buyuk bi sehirde yasamak ve girenin çikanin da belli olmadigi bi yerde yasamak gercekten zor.
Bir kadin olarak disarda kendimi guvende hissedemiyorum haberlerde cikan olaylari duyunca tedirgin oluyorum.
Bu sorunu çözümü Devleti yöneten hükümette fakat hükümetinde devleti yönetemediği ortada sizin yapmanız gereken güvenlik tedbiri suç unsuru olmayan 6136 sayılı kanuna aykırı olmayan bir Maddi güç unsuru taşıyabilirsiniz örnek CS Biber Gazı dilerseniz 6136 ya aykırı olan suç unsuru delici, kesici de olabilir zaten bayan olduğunuz için hemcinsiniz olan Bayan bir kolluk görevlisi dışında erkek görevli kolluk personeli çantanıza suç işlemediğiniz sürece hiç bir şartta bakamadığın için o da olabilir ama kesinlikle Bişey Taşıyın Bayan
Cevap
5Cevap
Bu kadar tedirgin olma, çok düşünme, kurma. Bizde İstanbul'dayız erkeğiz diye güvende değiliz, der ki Monteigne
Ölümün ne zaman nerde geleceği belli değil, iyisi mi, biz onu heryerde bekleyelim
Heleki turistik semte gidiyosan kendini turist hissediyosun yabancı hissediyosun
erkeğini yanına al onla gez korkmazsın böylece
Haklısın sapık çok
Benide gezdir
Arkadaslarinla git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?