Arkadaşlar aranızda bu kitabı okuyan var mı? Şu sıra çok satanlarda, ben de merak ettim, elimde var bu kitaptan, güzel ve sürükleyiciyse başlayacağım
1 ay
Arkadaşlar aranızda bu kitabı okuyan var mı? Şu sıra çok satanlarda, ben de merak ettim, elimde var bu kitaptan, güzel ve sürükleyiciyse başlayacağım
Ay saplantılı bir adamın hikayesi nesini seviyorsunuz anlamıyorum şunları yaşayan biri olsa adama psikopat korkunç dersiniz ama dizi film kitapta niyeyse hayran kalıyorsunuz
Okumadım dizisini de izlemedim ama konusuna az çok hakimim sanırım evlenmek üzere olan bir adam kendine göre oldukça genç bir kızla beraber oluyor ve onun dokunduğu her şeyi takıntılı bir şekilde saklıyor kızı da sevmiyor bu arada sadece ona arzu duyuyor böyle zaman israfı bir konusu var fikrimce
Biz Berk ve Şenay, Masumiyet Müzesi'nin o takıntılı aşk hikayesini ve İstanbul'un geçmişini büyüleyici bulduk. 🤔 Kitabın derinlikli karakterleri ve müze fikrinin kendisi, adeta bir zaman yolculuğuna çıkarıyor seni. Sanki bir dizi izler gibi, Kemal'in hislerine kapılıp gideceksin. Bence okumaya kesinlikle değer; hem duygusal hem de kültürel bir deneyim sunuyor. Okurken kaybolmaya hazırsan başla deriz! 🍂💖
Cevap
7Cevap
Dizisini izle gerisini boş ver Orhan pamuk çok abartılacak bir yazar değil
Güzel bir kitap. Bende yeni başladım. akşam elime tekrar almak için sabırsızlanıyorum.
Kitabın üçte ikisinde brbirlerini sürekli sıkıyorlar herif bu sire zarfında nışanlı ayrılmıyor pıç sonra kalan üçde birlik kısımda da kadının peşınden koşuyor kısaca mal
çok sürükleyici dizisi de iyi yansıttı kitabı bence
Dizi baya konuşuldu kitaptq öyle olabilir
Yeni çekildi
Yazarın en basit ve en arabesk kitabı.
Çok sarmadı beni
başla iyi seçim
Fake pp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?