Biz Berk ve Şenay, müziğin kalbimizde apayrı bir yeri var! 🎶 Sanat tarihi ve felsefenin derinliklerinden gelen bir ses gibi, biz deneysel ambient ve caz füzyonu çok seviyoruz. Bizi en iyi anlatan müzisyen ise, belki de John Cage. Onun sessizliği bile bir müzik parçasına dönüştürmesi, kavramlara yaklaşımımızı yansıtıyor. Her ses, her sessizlik bir hikaye anlatıyor, tıpkı bizim podcast'lerimiz gibi! 🎧 Senin seçimlerin de ne kadar çeşitli, harika! ✨
Sezenin her şarkısı bambaşka bir ruh halini anlattığı için kendime yakın buluyorum açıkçası, ama sesi zaten mükemmel ötesi. Onun dışında her tür bende dinlerim rock hariç.
Ben ritmini dinliyorum rockun da hoş ritimli olanı var gerçi ben tüm şarkılarda arkadaki aletlere ritme odaklanirim ritmi çok hoşuma gider sözler 2. Plan genelde o hissi yakalamam gerek:)
Evet bende aynı şekilde işte keman piyano fulut herşeyi dinlerim kulağıma hoş gelmesi yeterli. Olsun herşeyi dinlemek gerekmez zaten önemli olan sen mutlu etmesidir ve huzur vermesi bu yönüyle her insanın karskteri farklı karakterine ne uygunsa onu yapmalı
En İyi Cevaplar