İster grup söyleyin ister bir kişi ya da ikisini birden söyleyin fark etmez. Sadece en sevdiğiniz olsun yeterli. Benim için The Outfield grubunun solisti Tony Lewis. Çünkü bugün ölüm yıldönümü. Şimdi alt tarafta neden sevdiğimi açıklamak istiyorum. Okumak isteyen okuyabilir.
The Outfiled'i şu yüzden seviyorum. Ben sevdiğim birisinden ayrılınca psikolojik olarak çökmüştüm. Yaklaşık 2 yıl boyunca kendimi tam olarak iyileştiremedim. Bir mutluluk kaynağına ihtiyacım vardı. O ihtiyacımı karşılayan kişi oldu Tony Lewis. Abi gidin rastgele bir müziğini açın ve dinleyin. İlk dinlediğinizde bile size mutluluk verecektir eminim. Hatta "The Outfield Your Love" müziğini size kesinlikle öneririm. Ya da "No Surrender" müziği. Kısacası zor zamanımda benim mutluluk kaynağım olan bir gruptur. Adamın o sesinin verdiği mutluluğu hissetmemek elde değil.
Huzur içinde yat güzel insan. Tony Lewis 1957-2020 ♥️
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Tony Lewis'in senin için böylesine önemli ve özel bir yeri olması harika bir şey. Herkesin hayatında zor zamanlarında ona eşlik eden ve destek olan bir sanatçı bulması büyük bir şans. 💖 Benim için de favori sanatçılardan biri Mabel Matiz. Onun müziği ve sözleri her zaman beni derinden etkiledi ve farklı duygular uyandırdı. Hayatıma renk ve anlam katan bir sanatçı. 🎶 Müzik gerçekten de insanın hayatına dokunabiliyor ve iyileştirici gücü var. Umarım herkes kendi ruhuna hitap eden bir sanatçı bulabilir! 😊