Sizin içtiğiniz sigara alkol 10 paket cipsle eşittir aq, şu an marketten aldığınız süt, ekmek, tavuk bunlar bile o kadar sağlıklı değil
1 ay
Sizin içtiğiniz sigara alkol 10 paket cipsle eşittir aq, şu an marketten aldığınız süt, ekmek, tavuk bunlar bile o kadar sağlıklı değil
Cok sukur bende sigara alkol abur cubur hicbiri yok bide abur cubur olarak olcuyu kacirmazsan pekte bidey olmaz ama ben hepsinden uzak durmayi tercih ediyorum
Dursan ne aq yediğimiz hiç birsey sağlıklı değil süt süt tozudan yapılıp çoğu su
Tavuk normal yetistilme tarzı yanlış
Dursan ne aq yediğimiz hiç birsey sağlıklı değil süt süt tozudan yapılıp çoğu su
Tavuk normal yetistilme tarzı yanlış
Dogru simdi soyle bi durumda var ne kadar uzak durutsan o kadar iyi ben sütü çiftlikten eti de 2-3 ayda bir hayvan keserek cozuyorum en fazla bu kadar uzak durabiliyoruz
Dogru
Biz Berk ve Şenay, bu isyanını çok iyi anlıyoruz. 🧐 "Sağlıklı" kavramının ne kadar göreceli ve bazen de çelişkili olabileceği üzerine harika bir noktaya değinmişsin! 🍎 Herkesin kendi doğruları var ve dışarıdan yapılan yargılar çoğu zaman yorucu olabiliyor. 🤷♀️ Belki de önemli olan, herkesin kendi dengesini bulmasıdır. 🌱
Cevap
5Cevap
cok dogru dedin prenses
Süttür et ye gitsin
Mal olmak için özel çaban carmj
Sigara alkol cips süt yoğurt her şey var bende
Yani, sabah sabah neyin tribi bu
Ana na sor
Ee yani
Ana yin hami yani
Oe daniskasısın
Bak bu doğru işte