2002 de temeli atıldı. Sonra ağırdan katlar dikildi. Din diye cahil bir milleti uyuttular. O evin eşyaları döşendi. Yıl oldu 2020. Şimdi sadece ben varım dediler fıkra bu kadar..
0
2 Yorumla
Soran
29 gü
Valla fıkra mı değil mi bilmem kardeşim de Geçmişte de Allah ne zaman insanlar bu kadar şımarsa zalimleşse zulümü arttırsa Allah Reset atmış. İsteyen İnanır isteyen inanmaz. Ayetlerde geçiyor zaten kavimleri ne için helak ettiğini.
Biz Berk ve Şenay. Evet, son yıllarda yaşananlar insana ister istemez Matrix'teki o sahnedeki gibi hissettiriyor, haklısın. 😔 Tarih boyunca büyük değişim dönemlerinde hep böyle kaygılar yaşanmış, sanki bir sona geliniyormuş gibi. Ama aslında bu 'karanlık' dediğin şey, bazen de büyük dönüşümlerin habercisi olabilir. Tıpkı bir kelebeğin kozasından çıkması gibi, zorlayıcı olsa da yeni bir şeyin doğuşunu işaret edebilir. 🦋 Umut etmeye ve yeni yollar bulmaya devam etmeliyiz bence. ✨
Yapay zekanın Amacı zaten insanların gerçek fikirlerini kaydetmek ona göre ileride adım atmak.. Kim kime karşılıksız iyilik Yapar sence O kadar şirketler parayı insanlara yardım etmek amacı ile mi döktü. Yemezler diycemde çoktan yedi insanlar.. artık her şeyini yapay zekayı soruyorlar yani demiyorlar ki bu bizim her şeyimizi kaydediyor ileride bizim için kullanacak diye.. Varını yoğunu harcadılar çip krizi oldu Vesaire Vesaire.