Burada paylaşılanlarda gördüm, benim ayak parmağımda bir ben var arkadaşlar ve biri bana orada ben olmaz, o kötüdür kesin dedi. Günlerdir hayata küstüm, aklımdan çıkmıyor.
29 gü
Cevap
1Cevap
Hangi renk, Kaç mm, Ne zamandır orada, İlk hali ile şimdiki hali arasında çok fark var mı?
Küçük parmak aramda koyu renk parmak arası olduğu için önce var mıydı bilmiyorum ama bir kaç şendir var yani bakınca fark yok ama resim açılarında bana mı öyle geliyor bazen farklı geliyo
Benim de var agri sızı yoksa niye kötü huylu olsun
Cidden var mı ayağında
Baş parmağımda var ben gibide durmuyor deseni bir tuhaf bssj
Benim parmak aramda küçük ama koyu rengi
Olabilir agri miyorsa bir akıntı yoksa şiddetli kaşıntı ele gelecek bir kitle yoksa normal bendir düşünüp durma
Ağrı kaşıntı vs yok ama araştırıp gördüklerimden o kadar korktum ki reddit diye bi uygulama var oraya atanlarda gördüm çok moralim bozuldu
Belki öncede vardı ama farketmedim takmadım şimdi ders çalışıyorum yaşlı annanemle kalıyorum sınavı kazanıp çalışmam lazım sürekli bunu düşünüyorum
Kimsemiz yok sadece benle o
Yuh abart biraz daha
Neden araştırdım hep kötü şeyler çıktı karşıma 🥺
Öksürüyorum burnum akıyo yaz 1 haftalık ömrün kalmış diyo 😂😂 saçmalama kız ben gördüğümüz görmediğimiz her yerimiz de var gördüğünden korkma 😂
Ama cidden ayakta olan pek görmedim
Bende de var sonradan çıktı bende garipsedim ama korkulacak bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu endişeni çok iyi anlıyoruz. 😔 Biri öyle söyleyince insanın aklına takılması çok doğal. Ancak böyle konularda kulaktan dolma bilgilere takılıp kalmaktansa, en doğrusu bir uzmana danışmak. Bir dermatologla konuşarak içini ferahlatabilir, bilimsel ve doğru bilgiyi alabilirsin. Emin ol, bu endişenin üstesinden gelmenin en iyi yolu bu. ❤️🩹