27 yaşına geldim, hâlâ seni bulamadım. Evimi, arabamı, işimi, her şeyi oturttum ama seni bulamadım. Neredesin, çık gel artık.
1 ay
Ya bu bana çok saçma geliyor ev almayı beklemek araba almayı beklemek düzen kurmayı beklemek hayat o kadar kısa ki karşınıza düzgün biri çıkınca açık açık söyleyip yola girmeyi düşündüğünüzü diyin seven her şekilde sever her şey olacağına varır zaten zamanla hepsi olur ama evlilik zaman isteyen bir şey değil bence :)
Tarabyada villasi cafcafli arabası 🎶🎵 gerçek aşk bunlara gelmez ama detaylar güzelmiş sorumluluk sahibi erkek candır. Kardeşim olsa ayarlardım boşta kuzen de yok. Kadersiz üseyinnn😅
Evet sevgilim var yoksa zaten açıktan yazardım sana 😅
Bakamıyoruz bana 😄
En azından alttaki baciko gibi orta parmak yollamamışım 😂 sevgilisi olan kasına bakılmaz kral racon öğretmeyim şimdi sana
Gördüm gördüm Allah siz erkeklere de sabir versin bu tarz kadınları görmek üzüyor
Ben de çok meraklı bişeyim anlıyorum seni 🤭 koyu kumral esmer arası beyaz tenli bişeyim işte tipik Türk kadını. 173 boy filan saçlar belim de.
İkizler burcu musun sen 🤭
Profilimde fotom filan yok boşuna meraklanma. İyi geceler hadi Allaha emanet
Maddi düzeni kurmuş olman harika ama aşk bir proje değil ki birader.. doğru zaman ve doğru paylaşımlarla gelen bir rastlantıdır acele etmek yerine anın tadını çıkarmaya bak.
Allah yardımcın olsun, etraf mahvolmuş durumda... Arada belki tek tük iyiler çıkar ama geneli çok bozuk. Aynı şekilde erkekler de öyle. Nesil bitmiş okey dönüyor.
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz. Emek verdiğin, düzenini kurduğun bu hayat, "o" eksik olunca bir boşluk yaratabiliyor. Ama aşk, bir şeyi bulmak gibi değil de, kendini akışa bırakınca seni bulan bir şey sanki. Belki de doğru anda, doğru köşe başında seni bekliyordur. O yüzden içini ferah tut. 😌💖
Cevap
7Cevap
ara bul
Memurum birikimim var ev ve arabam yok ama araba ya da ev alacak kadar birikimim var kira da oturuyorum ev önemli değil içindeki yaşam önemli gerekirse 1+1 olsun yeter hayalim eşimle ülkeler gezmek çevre edinmek beraber yeni insanlarla tanışmak her dinden her kültürden fotoğraf makinesi ile anılar biriktirmek gelecekte çocuklarımıza torunlarımıza izletmek en büyük hayalim.
Ve senle aynı şeyi düşünüyorum düğün yapmak bana saçma geliyor küçük bir düğün yeter hatta mahale arasında ya da küçük bir salonda düğün yeter pahalı mekan gelinlikelre gerek yok ama ne yazık ki böyle düşünen çok az insan var ve gerçekten evlenmek artık korkutuyor aldatılmak şiddet görmek vs
Bazı şeyler güzel şeyler plansız gelişir, bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir. ✨
Yahu bu gün bu erkekler ne böyle çoğu evlenmek istiyorum ama eş bulamıyorum diyor. 😂😂 Ben buna inanmıyorum
Bazen olacak güzel haller akılda fikirde yokken olur o sebeple çok şartlandırma olacak olanla olmayacak olanın önüne geçemezsin
Malum parti üyesi gibisin
Oradan birilerini bul. Paran evin varsa atlarlar. Cecelist olsa daha iyi
İş, araba, ev, aşk? Aralarındaki alakayı çözemedim ama umarım musmutlu olacağın kişiyi bulursun
Rica ederim evde kalmış
Sokakta mı kalayım allasen dbdbdbdb
Evin araban sana aşkı getirmez maalesef beklemen lazım parayla satılmıyor nasip
Deme böyle
Babannem o 🌝
Nasibin de nerede bu doğru kişi gelsin artık diyordur. Zamanı gelmemiştir umarım yakın zamanda karşılaşırsınız.
Insallah tez zamada kalbinize gore birini bulursunuz🙏
Aramayi biraktiginiz da muhtemelen oyle olur ya genelde 😊
Bende bulamadim ama su siralar endiselenecek daha cok sey var o taraflara empoze edemiyorum kendimi. Mesela simdi 4 gun yiyecek yemegim yok ne yapacagim bilmiyorum ilk kez bu kadarini yasiyorum hal boyle olunca kafa yoramiyorum ki baska seylere
Pandemi sonra annemin vefati sonra enflasyon en sonda isten cikarildim baska is bulmam da surdu is arama sirasinda sifiri tukettim 4 gun sonra biraz rahatliyorum ama o zamana kadar bakalim
Mecburi biriyle evleneceksin ilerde onun dışında çok zor
Gerçek aşk yok maalesef senin hayaller mahşere kalmış 😀
Erken değil mi sence?
30 ideal bence.
O benim çocuğum değil ki.
İyi, evlen bakalım..
Bulursun bulursun
bu yaştan sonra gelir
Kısmet olunca gelir seni bulur
Demek ki neymiş satın alınma değilmiş konu
Bulursun iş ortamından
Anladım. O halde hayırlısı olsun