Olmuyor bir türlü ciddi olarak konuştuğum insanların sayısını unuttum çok yoruldum artık sevme duygumu da kaybettim 6 sene önce ilk sevdiğim insanı da unutamıyorum onun pişmanlığı mahvediyor beni. Bana bu saatte bu soruyu yazdıran da onunla az önce gördüğüm ruyada evleniyor olmam. Keşke bu rüyam gerçek olsaydı hiç uyanmak istemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 29 yaşındayım, evleneceğim birini de aramıyorum, evde kaldığımı da düşünmüyorum. Nedir bu geç kalmışlık duygusu, düşüncesi anlamıyorum. Artık 30'lu yaşlarda evlenmek de gayet normal bir şey. Zamanı gelince karşına doğru kişi de çıkar. Bugün yok dersin, belki de 2 gün sonra tanışırsın. Kısmet bu işler. Ayrıca evlilik bir mecburiyet de değildir. Evli olmadığın için eksik de değilsin.
64 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik mecburiyet çünkü bekarligin sonu yok. Yaş ilerleyince çocuk bile olmama riski var biz kadınlarda. Ayrıca her şey zamanında güzel
Cevap sahibi+1 yılMecburiyet değil tercihtir. Senin tercihin evlenmekten yana olabilir ama kendini buna mecbur hissetmek yanlış bir düşünce. Böyle hissedersen sırf evlenebilmek için, yaşım geçmesin düşüncesi ile çocuk sahibi olabilmek için yanlış kararlar alabilir, hayatını yanlış bir insanla birleştirebilirsin. Bu kadar düşünüp kasmamak gerek bu tür şeyleri. Akışına bıraktığında her şey zamanında olacaktır zaten. Hayırlısı olsun hakkında.
Soran+1 yılAmin inşallah 🙏
- +1 yıl
Evlilik yasal seksten başka bişey değil artık birçok birey evlene bilecek olgunlukta değil kişilik karakter olarak
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sıkıntı yok bea kızçe bendensin bende 30 zum galiba evde kaldık hiiiç tanışabildiğim bile yok şöle bi bakıom herkes 25 olmadan evlenmiş yaşıtlarımız hep anne baba ama 25 ten önce evlilikte bana çok erken gelio şuanki olgunluğumla 5-6 sene önceki halim arasında dağlar var asıl şimdi değer bilen biriyim ama şöyle bi dönüp bakıom afedersin evlenilmicek olanlar kalmış yaşamadığı kalmayan güvensiz insanlar arada birkaç tane düzgün var onlarlada ben iletişim kurup tanışamayınca sonuç olarak 9 senedir yalnızlığa devam hayırlısı bea nasip elbet çıkıcak karşımıza bikere olsun ömürlük olsunda bu kadar bekledik bikaç sene daha bekleriz sıkıntı yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç sene sonra evlenecegimizin de garantisi yok
+1 yılAllah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi devamli gosterecek kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla kirmayacak senin sevgi ilgi istemende hakli oldugunu kabullenecek yanaklarini ceneni sevgi gosterme manasinda oksayacak gozu senden baskasini asla ve asla gormeyecek
Hicbir kusurunu yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta regl gunlerinde bile hep yaninda olacak butun dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde sana bir es sevgili vb nasip etsin12 Yorumla
Soran+1 yılAminn😅🙏
- +1 yıl
😊😊😊😊istersen birbirimizle sohbet edebiliriz ne dersin
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBende 35 yaşındayım. Bende daha evlenecek kızı bulamadım. Evlilik büyük bi kumar. Ya kazanırsın ya kaybedersin. Hayatının kumarını oynamak için çok 'ta acele etmemeli insan.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
87Cevap
+1 yılEvlenmek zorunda değilsin. Önce bunu atmalısın kafandan. İlla evlenmek istiyorsan kafandaki kişiyi kafada bitirmen, kendi iç hesaplaşmanı bitirmen lazım.
31 Yorumla
Soran+1 yılYine onun acısıyla pismanligiyla uyandım nasıl bitiricem
Vallah yaşın okadar da bi önemi yok. Sadece insanlar bu algıyı veriyor. Yok bu yasa kadar evlenmezsen evde kaldin falan. Yabancilar vallah 30 dan aşağa evlenmiyor. Evlenipte nap can, hayatını yaşa gez toz git dünyanı gez. İlla karşına çıkcak. Geç olsun güç olmasın, belki ilerde çok mutlu olacan
31 Yorumla
Soran+1 yılInşallah 😔🙏
+1 yılŞaka yapiyorsun... Bende 32 yaşındayım ya senin kendine güvenin yok ya da doğru kişiyi bulamadın tıpkı benim gibi insanların yapmacık halleri bana hiç samimi gelmiyor... Hemen anlıyorum ve muatep olmuyorum... Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol... Ki karşındakine seni samimi bulsun... şu an herkes bı masjenin arkasına saklaniyor
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
😉 biz buna hayat tecrübesi diyoruz...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 28 yasindayim. Canim evde kalmadin tabi ki , niye kalasin. Sadece dogru insana ve dogru zamana gelmemissin yani demek ki zamani var daha. Kendine bak , doğru ol illaki hayirli biri cikacaktir. Rabbim dogru insanlarla karsilastirir insallah bizleri.
46 Yorumla
Soran+1 yılAmin🙏
- +1 yıl
Yinede yaş gectikte zor
Cevap sahibi+1 yılZor oluyor bazen en guzeli. Gec olsun guc olmasın
- +1 yıl
İnşallah öyle olur.
İnsan birisrini istiyor yanında
Cevap sahibi+1 yılInsallah. Evet bir yerde istiyor sevmek sevilmek deger bulmak
- +1 yıl
Aynen öyle.
Sevmek sevilmek dokunmak vakit geçirmek
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama be ne evde kalması kaçıncı yüzyıldayız istediğin zaman evlenirsin bunu kendine dert etme ayrıca o insan olmadığında da vardır bir hayır anladın mı 😌üzme kendini yol uzun kendine odaklan yanında sana evlen diyen insanlara kulak asma nasibin bir yerde bekliyordur seni❤️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl"Evde kalmak" tabiri bir defa kulağa hiç hoş gelmiyor. Ayrıca, bu işler kısmet işidir. Bak, ben de yaşarsam 2 ay sonra 31 olacağım ve hâlâ yaşantımda bir kadın yok. Olmayınca da olmuyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen olmayınca olmuyor
+1 yılben asla evlenemem diye büyük konuş. bakarsın işe yarar
23 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle konuşuyorum zaten hiç umudum da yok ama işe yaramıyor
- +1 yıl
bazen de en çok istediğimiz şey sınavımız oluyor işte. o kadar çok istememek gerek
Soran+1 yılHaklısınız galiba bu benim sınavım
+1 yılNe alakası var ya.. İnsan ne zaman isterse o zaman evlensin hatta istemiyorsa hiç evlenmesin kime ne.. Keyifli günler..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılO na benzer rüyalar bende de oluyor uyaninca ruya oldugunu anloyorsun rüyalar bile güzel
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke gerçek olsaydı
- +1 yıl
Aynen gün boyunca etkisinde kaliyorum sanki yaşamişim gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme belki aradığını 35 de bulacaksın bu işler kısmet.
112 Yorumla
Soran+1 yıl35 te ne anlamı kaldı ya
- +1 yıl
Geçmiş geçmişte kalır. Önüne bakmazsan hiç bir zaman unutamazsın bir bakarsın ömür geçmiş haberin yok. Öyle deme 40 yaşında evlenen musmutlu yaşayan insanlar var.
Soran+1 yılBir yaştan sonra çocuk olmama riski var biz kadınlarda
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun tüp bebek olayı var. Fakat 29 yaş ta çok genç ya daha ne ki.
Soran+1 yılTamam 29 gec degil gibi ama 30 olmama çok az kaldı ve aday bile yok
- +1 yıl
Hep aile baskısı hep.. Adayı belki doğru yerde arayamıyorsun veya sosyal ortamını değiştir ya da belki de yeteri kadar göremiyorsun her şey olabilir.
Soran+1 yılAileme ortamı iş ortamı hangi ortama girersem bu konu açılmasından bıktım portal değiştirme gibi bir şansım da yok keşke olsaydı. Ayrıca çıkan kismetleri de tepiyorum ısınamıyorum kimseye
- +1 yıl
Zorlama ile olacak bir şey değil belki de evlilik kadını değilsin yani yanlış anlama sakın, ben de evliliğe sıcak bakmıyorum. Belki de bundan ibarettir ne bileyim seni tanımadan tam da bir şey kestirmek zor :D
Soran+1 yılEvlilik kadını derken?
- +1 yıl
Ya evlenmek istemiyorsun demek ki madem bu kadar itiyorsun her şeyi..
Soran+1 yılIstediğim gibi biri çıkmıyor karşıma
- +1 yıl
Anladım..
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol ve akışa bırak... Kalbini ait hissettiğin biri var mı? Varsa bağınj kopar. Yüzleş. Ve serbest bırak... Kendini yeni birine hazır hisset. Gelip seni bulacaktır. Sakin...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Ümit kaybetmenin manası yok. Yaşi kafana takma 30 un üstünde kaç tane kız arkadaşım evlendi. Yaşı değil doğru kişiyi bulmayo düşün. Evliliğin yaşı olmaz
10 YorumlaEvde kaldın diyenlere umarım kulak asmıyorsundur çünkü dedikleri şeyler çok saçma. Kimisi 20'sinde evlenir 3 yıl sonra boşanır, kimisi 30'unda gerçek aşkı bulur. Bu işin yaşı olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakim bi arkadasim var oda Şu an 29 yaşında, evlenmek icin 5 yillik meslegini birakti corona meselesi cikti bu sefer hic evden cikamadi ahahabbsns ahmak kiz koca bulmak icim istenmi çıkılir. Araninca bulunmuyor bunu demek istiyorum kasma her seyi oluruna birak, bi öğretmenim 34 yasinda evlendiler ve o kadar çok mutlularki anlatamam, sadece bekle tatlim
00 Yorumla
+1 yılMalesef evde kaldın🤣🤣🤣🤣🤣yaw evde kalsan ne olur, sen bir insansın, bigün karşına biri çıkar veya çıkmaz
10 Yorumla
+1 yılEvde kaldığını sanmıyorum da seçiciliğin bokunu çıkarıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin hayırlısı nasip kısmet hayatini yaşa biraz.
10 YorumlaBemce evde kalmadiniz ve en az 4 seneniz daha var acele etmeyin.
10 YorumlaDaha olgunlaşma dönemin bitmemiş. Günümüzde 30 lu yaşlar çok normal. Sıkıntı yapma
10 Yorumla
+1 yılBen hazırım ama evlenebilinecek hanımlıkta kadın yok , sende üzme bence kendini aradan 6 yıl geçti diyorsun aca şimdi eski erkek arkadaşın ne durumda
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli ve Insallah Çok mutludur😢
- +1 yıl
Üzülme bence onu kalbinde azat etmelisin yoksa kurtulamazsın, hayatın boyunca üzüntü sıkıntı , kendine değer verecek birini bul o zaman senin için hayat daha güzel olacak
+1 yılCiddi misin bu soruda? Benim o zaman 36 yaşımda olup nerede kaldığımı da tespit eder misin?😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani doğru kisi karşına cıkınca oluveriyor bu isler ama iste doğru kisi kim bilmiyorum benim sorunum de kimseyle konuşmaya cesaret edememek ya nasıl olacak bilmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Gel konuşalım 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılkafana takarsan itersin cidden takma kafana evlilik yaşı diye bir şey yoktur doğru kişiyi bulduğun zaman evlenme zamanıdır evde kaldım diye düşünme yani
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Sağlam aşık olmuşsun, ama demek ki nasibin o değilmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen değilmiş bu da benim sınavımmış 😢
Kapat gözlerini kimse görmesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil diye bir şarkı var sana armağan ediyorum
00 YorumlaKaldin. Dedem var 83 yaşında bekar. kabul edersen gel
10 Yorumla
+1 yılNasip bu işler illa ki vardır senin de nasibin
21 Yorumla
Soran+1 yılInanmıyorum artık buna
Evladım doğru insanı bulmak kolay değil.
Allah'ın yardımı olmadan00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes evlenmek istiyor da evlenecek hiç kimsede yok ki kimsede evlenmiyor nereden bulabiliriz ki
00 Yorumla Ten uyumu ararken tüm ülke ile yatıp bulamıyor çok kadın güçlü kadın oluyır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yıl6 sene öncesi seni olduğun yerde sayıklatıyor , keşke herşeyi silip yoluna baksaydın
00 Yorumla Evleniyor olmak bir rüya sayılmaz be, doğru kişi olmadıktan sonra kıymeti var mı sence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Asıl evde kalan benim bu iste bende çok yoruldum. Nasip kısmet deyip geçiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sizin için 35 e kadar yolu var aslında
16 Yorumla
Soran+1 yıl35 çok geç o yaştan sonra evlenmek isticemi sanmıyorum
Soran+1 yılInşallah
Soran+1 yılBulamıyorum çıkan kismetlere ısınamıyorum
+1 yıl26 yaşındayım bana kaldığımı söylüyorlar duyma hiç 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey için geç değildir.. yeterki Allah sonunda pişmanlık yaşatacak evlilikler nasip etmesin..
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız ve kader bizi burada mı karşılaştırdı acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz Gül kadar güzel hanımefendi güneş güzelliği ile parlayan hanım efendi benimle evlenir misiniz? Size tslibim
00 Yorumla
+1 yılHobilerine yönel oralarda ortak zevklerinizin uyuştuğu insanlara rastlarsın
00 Yorumla
+1 yılÇalışıp ta kazandığın para asgari maaş değil mi? Eğer öyleyse boşver. Kendini anca geçindirirsin. Evde kalman daha iyidir diyebilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
ülkenin yarısı evlenmesin o zaman ya
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl6 sene öncesinden kurtulamazsan yeni senelere bakamazsin
00 Yorumla Bence sen onu unutamadigin için. Yeni bir başlangıç yaşayamıyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de oyle düşünmüyorum nasıl unutucam peki
+1 yılson düzlüktesin yakında kalırsın
50 YorumlaEvde kalsan ne olacak kötü bir evlilik yapmaktansa evde kalmak çok daha iyi değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız o da var tabi
Soran+1 yılBöyle düşünmekten başka çarem yok zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Herkes nasibini yaşıyor.
10 YorumlaMaşallah ne güzel mutlu uyanmışsın ne güzel kimseye çabasız mutluluk asla unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum bende 35 yaşındayım senin gibi hissediyorum
00 Yorumla
+1 yıl6 sene oncekiyle iliski yasamadın mı
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Unutamadığın kişiyle hiç mi bir şey yaşamadınız arkadaslik flört tarzi
Soran+1 yılBir kere kafede çay içtik o kadar
- +1 yıl
Içinde ukde kaldı diyedir🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe mağzi gellecegine bak sadece
16 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır karşıma çıkan herkes onu aratıyor ama unutturmuyor
- +1 yıl
Yapmışlar deng gelmişsin dmekki hep GELLEN unutturmaya değil eğlenmeyi şecmiş demekki
Soran+1 yılYoo eylence amaçlı değil aksine hep ciddi olarak görüştüklerim oldu ama onda hissettiğim duygu oluşmadı kimsede
- +1 yıl
Düşüncesi yanlış kişilerle deng gelmişsin karşındakini mutlu etmek en güzel şey
Soran+1 yılBilmiyorum 😔
- +1 yıl
Yaz ban ben gormiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok yok kalmadın daha zamanın var
10 Yorumla Evlenip ne yapacaksın ya bu devirde? 😅
10 Yorumla
+1 yılAkışına bırak biraz gevşe
10 Yorumla
+1 yılHerşey gayrette saklı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim arada aklima geliyor yapacak bisi yok
00 YorumlaHeniz benimle tanışmadın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılİşte hepsi o 6 sene önceki yüzünden. Yazık oldu
00 Yorumla
+1 yılBende aynı. Yapacak birşey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende 29 oldum evlenmek istiyorum bulamadım evleneceğim kişiyi
00 Yorumla
+1 yılYok canım 30 a kadar vaktin var
00 Yorumla
+1 yılKarşına erkek çıkmamıştır😅
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!