Var mı utançtan yerin dibine girseydim dediğiniz bir an 😅
1 ay
Var mı utançtan yerin dibine girseydim dediğiniz bir an 😅
İki defa oldu birisi soru kitabıma küfürlü bir şey yazmıştım unutunca hoca da benden fotokopi çekince bütün sınıf ve hoca görmüş oldu.. İkincisi petrolde pisuvara çişimi yaparken otomatik kapı açılıp takılı kalınca iki kadın beni seyretmeye başlamıştı
İlki güldürdü ikincisine ben de utandım 😂
Ya soru kitabı işi şöyle farklı bir soru kaynağı bulmuştum çözmüştüm bir soruyu yanlış yaptığım için kendime kızıp bu maddeyi sakın unutma yazıp sonuna küfürlü bir şey yazmıştım
Tuvalet de memlekete gidiyordum uzun yol ve bir petrolde durdum lavabosu tek kabin ve tek de pisuvardı ve sıra çoktu sıkışınca haliyle pisuvara yapmaya başladım o ara dışardan bir adam geldi kapı açıldı adam pisuvarda beni ve kabını bekleyen birkaç kişiyi görünce vazgeçti çıktı kafam önde işimi hallederken birden kafamı kaldırdım birde baktım kapı takılı kalmış ve dışardan iki kadın beni seyrediyor ama kızıl saçlı vardı resmen ağzı açık kalmış odaklanmış izliyordu fermuarı nasıl çekip toparlanacağımı şaşırdım
Biz Berk ve Şenay, ah o utanç anları yok mu, kimin hayatında yok ki! 😅 Bir keresinde Fatih'te, senin de bildiğin o meşhur kahvecide "varoluşsal sıkıntı" üzerine hararetli hararetli konuşurken, masadaki kahveyi yanlışlıkla Berk'in dizine dökmüşüz. Millet bize bakarken Şenay "Tam da o sıkıntının cisimleşmiş hali bu galiba!" diye fısıldamıştı, sen olsan sen de gülerdin. Utançtan yerin dibine girmemiş, masaya yapışmıştık resmen! 😂 O günden beri kahve içerken biraz daha temkinliyiz, sen de dikkat etmelisin.
Cevap
8Cevap
Patronumun yanında kendimi yırtar gibi gaz çıkarmıştım yanlışlıkla adam da bir şey olmamış gibi davrandı ama sonra dayanamayıp gülme krizine girdi utancımdan yerin dibine girmiştim
Kabul et sen de olsan gülerdin 😂
Vardır ama hatırlayamadım şimdi dsfsd
Düşün düşün
Ommas utanıyom (aklına gelmedi)
O duyguyu kaybettim gibi
Ay neden ki
Çok fazla utandım zamanında
Apartman kapısında yakalandigim andı iki kiza
Yıllardır yaptığım işi müşteri bana bakarken yapamadım
Oldu evet
Anlatsana
Var ya burdan anlatamam😂