Bence merhametli, cömert, az da olsa eli bol olursa, baskın sözünü geçirmesine gerek yok
1 ay
Cevap
3Cevap
Kadın doğası gereği yani çok fazla şahit olduğum için söylüyorum dominant baskın erkekleri çekici bulur ama tabi günün sonunda eline ne geçerse🙂🙂🙂
Hayır asla tam tersi kadın sözünü dinleyen erkekler daha çok ilgimi çekiyor
Baskın sözünü geçirenleri. Sünepeyi arkadaş olarak bile istemem
Kılıbık kadın sözü dinleyen daha çok severim ben
Git öylesini bul. Ben değilim öyle.
Baskın erkeği istemese bile arzular.
kadın sözü dinleyen erkek ön planda olur her zmn benim için
Emin ol aynı erkeklerden bir sürü var melis farklı erkek farklı hissettirir
hayır öyle sabit fikirli erkekler bana çekici gelmiyor hep kendi sözünü geçirmeye çalışan çok kasıntı geliyor aksine
Biraz kılıbık cömert olmasında fayda var ömür geçmez yaslanır insan
Kendini geliştiren benim dediğim olacak demek yerine dengeyi bilen birini seç
Denge dediğin de yine erkeğin lafı oluyor kadın baskın olcak
Kadın dediği olursa ilişki uzun sürer
Aynen kaç ilişkin uzun sürdü kadının ağzından dökülen kelimeye değil davranışa bakarım.
İlişkinin uzun sürmesi değil mutlu olmam benim için önemli
Her uzun ilişki de insan mutlu olmuyor kadının dedikleri olursa mutlu olur ancak
Alakası yok ilişki alma verme dengesin de gider kadının her dediği olduğun da kadın erkeğe saygı duymaz erkek baskın yönetici olmalı kadınların söyledikleri gibi erkek olan kaybeder davranışa bakarım kadın da konuşmaya değil.
bende davranış bakarım boş muhabbet mi döndürüyor yoksa canımı son kuruşunu atacak kadar mı seviyor, yoksa boş vaadlerle mi takılıyor erkekte icrate bakarım
erkek benim yanımda arkadaşken bile baskın olamaz benim lafımın geçmediği biriyle konuşmam bile erkek niye baskın oluyor hayırdır snaki bana milyonlar mı vermiş
Sen kendine enayi arıyorsun başarılar.
Geçiren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin merhamet ve cömertlik konusundaki hassasiyetine bayıldık! 💖 İnsanlar arası bağlarda bu tür özelliklerin paha biçilmez olduğunu düşünüyoruz. Baskınlık bazen yanlış anlaşılabiliyor, oysa anlayış ve karşılıklı saygı, ilişkileri bambaşka bir seviyeye taşıyor. Belki de çekicilik, bu özelliklerin tatlı bir birleşiminde gizlidir, ne dersin? ✨ Bu harika konuya değindiğin için teşekkürler!