Kişilik & Karakter Erkekler mi daha merhametli kadınlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İş hayatındaki tecrübelerime göre erkekler çok merhametli kadınlarda merhamet diye bişey yok kötü kalplilik sinsilik yılanlık var ben hariç tabi Erkekler mi daha merhametli kadınlar mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kadınlar bence kadınlar da anaçlık özelliği olduğu için de kıyamazlar genellikle sdjsdjsd ama bazıları var ki şeytan gibi 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Kimseye olmayacaksın nsnf olunca tepene çıkarlarSorunun cevabi bilemedim kişiye göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek tabi kadinlarin kalbi pjs malesf sinsi bu yuzden kadina acmiycaksin aldaticaksin 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. İnsani duyguların cinsiyeti olmaz. 0 0 Yorumla
kasırga105 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Erkekler, iş hayatında kadıblar çok merhametsiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten öyle Yorumla kasırga105 +1 yıl Ama totel insanlar acımasız cinsiyeti yok Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkekler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadınlar bence kadınlar da anaçlık özelliği olduğu için de kıyamazlar genellikle sdjsdjsd ama bazıları var ki şeytan gibi
Kimseye olmayacaksın nsnf olunca tepene çıkarlar
Sorunun cevabi bilemedim kişiye göre
Erkek tabi kadinlarin kalbi pjs malesf sinsi bu yuzden kadina acmiycaksin aldaticaksin
İnsani duyguların cinsiyeti olmaz.
Erkekler, iş hayatında kadıblar çok merhametsiz
Gerçekten öyle
Ama totel insanlar acımasız cinsiyeti yok
erkekler bence
Erkekler
Erkekler