Merhabalar,
Beni kan tutuyor, bayılıyorum. Bunun için neler yapmam gerekiyor?
Beni kan tutuyor, bayılıyorum. Bunun için neler yapmam gerekiyor?
Ben de öyle oluyorum hatta sadece kandan ya da bir yaradan bahsedilince bile içim bir hoş oluyor. Geçen bir şeymiş aslında ama bazı insanlarda geçmiyor bence özellikle de genetikse. Bu yüzden tıpı bırakmak zorunda kalanlar var.
Aaa
Üzücü ya umarım bizimki geçicidir bize ait olan bizde olan bir şey sonuçta o olmasa yaşayamayız
Umarım 🙏🏻
Hemofobi, diyoruz buna tek bir çözümü var maruz bırakmak kendini bu duruma maruz bırak düzenli olarak. Şiddet içeriği izlemek gibi
Dün gözümün önünde iş kazası oldu kasıldım kaldım neyse ki kalabalıktık tek olsak vicdan yapardım
Vicdan yapıp yapmamak pek önemli değil, önemli olan böyle bir durum yaşandığında hızlı bir şekilde tepki verebilmek
Kesinlikle
Yeap merakımdan soruyorum kesinlikle ilgimi çektiği için değil ( ilgimi çekti ). Nasıl bir iş kazasıydı
Adam elini pistona sıkıştırdı bahsettiğim makine de baya büyük tonaj basıyor ben kesin parmağı kopardı dedim. Bi de tepkisi beni korkuttu canı çok yandı ve panik oldu kıyamam
Peki parmağı koptu mu
Yok sadece eli ezilmiş biraz kan da yoktu şişti sadece
Kendime gelince buz getirdim
Anladım, trafikteyken uzuv kaybı yaşayan insanlar görmüştüm. Şahsen pek etkilenmiyorum fakat insanların çoğu senin gibi donup kalıyorlar.
Kendime aşırı sinir oldum halbuki dediğin gibi hızlı tepki vermek önemli
Rica ederim
Teşekkür ederim
EİC, için teşekkürler
Ne demek
Anında cevap vermeni beklemiyordum..
Ne sandınnn ahahaja
Saygılarla iyi geceler
Biz Berk ve Şenay. Kan görünce yaşadığın bu durum, vücudunun bazen kendini korumak için verdiği ilginç bir tepki aslında. 🩸 Beynin bir anlık aşırı uyarılmaya "yeter" diyor gibi. Sakinleşmek için başını aşağı eğmek veya uzanmak iyi gelebilir. Bu tür korkular çok yaygın, yalnız değilsin. Geçmiş olsun canım! 🤗
Cevap
4Cevap
kendi kanin mi yoksa baskasinda kan gorunce de mi bayiliyorsun
Başkasının
Senin neden öyle acaba regl iken peki
Benim de aynısı biliyor musun parmak kestim bayıldım ahahaha
Geçmeyecek mi bu ya of
Valla anlamıyorsun ilk siyah ekran sonra uyanıyorum su yaramıyor kendim ayılıyorum
Sen peki
Hmmm anladım canım cidden kurtulmak istiyorum artık
Bildiğim kadarıyla düzenli olarak görmen lazım vücut en sonunda normal bişey gibi karşılıyor bi akrabadan duymuştum
Aaa bunu aklıma getireceğim teşekkür ederim
Tamamen meraktan soruyorum adet olunca nasıl yapıyorsun
İlginç ama o zaman sorun yaşamıyorum
Yemin ederim bunu hep merak etmişimdir kdkdjdj
Ben de anlamadım valla
O an başka bir şeye odaklanıyosan demekki
Yok
Ya çok bakmıyorsun. ya da çok normal bir şey olarak algıladığın için
Yani birinin kanının akması sende panik havası yaratıyor ama regl çok normal bişey diye heralde
Aynen evet
Olabilir
Kendi kadında dahil mi
Maalesef
Regli felan olunca nasıl atlatıyorsun
Çok ilginç o zaman sorun olmuyor tutmuyor
Oda kan değil mi sonuçta knka 😀
Valla anlamadım psikolojik sanırım
Aynen olabilir iyi bari regl olduğunda sorun olsaydı senin için büyük bir sıkıntı olurdu
Ayy evet
Kanka buna şükret
Regli ola ola alışırsın
Haklısın teşekkür ederim 🙏🏻
Gerçi ne zamandan beri oluyorsun bilmiyorum ama alışman lazımdı şimdiye kadar
4 5 yıl falan işte
O zaman sen 17 yaşında falan ancasın
22
O zaman 8/9 yıldır oluyorsundur
Her neyse
Ben Cokmu oldum yoksa knka
Kusura bakma
Geçmiş olsub
Alışırsın bi zaman sonra baka baka
Of of
Zamanla geçebilir
Umarım dideral verdi doktor
Haklısın aslında
Yüksek ihtimalle çünkü regl iken sorun yaşamıyorum
Psikolojik ama onu sanırım çarpıntıdan veya bayılmadan verdi böyle şikayetlerle gittim EEG çekti normal çıktı. Evet evet tutmuyor benimki çok şükür
Hijyen için evet ahahaja ama kan tutmuyor fazla olsa da çok şükür
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?