Kitap okumayı sever misiniz, kütüphaneye gider misiniz, en son hangi kitabı okudunuz?

Kitap okumayı sever misiniz, kütüphaneye gider misiniz, en son hangi kitabı okudunuz?

Cevap
2Cevap
okumuyorum
Evet, seviyorum. Sadece elime alıp koklamak bile bana huzur veriyor. Şu an Amak-ı Hayal'i okuyorum.
Edebiyat mı okuyorsun peki sen ponçik
@DiplomalıHavuç dini hassasiyetleriniz var belli. Namahrem bacılarınıza ponçik demeniz ne kadar doğru? Biraz rahatsız oldum açıkçası.
Hayır, edebiyat okumuyorum. Ama edebiyatsız ebediyata hazırlanılmayacağını biliyorum.
@benmarul0 Katılıyorum sana. Rahatsız edici bir üslup. Ben de rahatsız oldum.
Insanlarla kavga etmek için bahane aramayın kızlar İnsanların iyi niyetli ya da kötü niyetli olduğunu ayıklayabilecek kadar yaşınızın olduğunu düşünüyor boncuk kelimesinin kötü bir anlamı yok sevimli tatlı kız çocuğu anlamına geliyor iyi niyetle ponçik dedim Bir Müslüman gibi bakın Hayata bir inanmayan gibi değil Müslüman İyi niyetlidir iyi düşünür iyi görür inanmayanın işidir Her şeye karanlık bakmak
.. düşünüyorum. Ponçik...
@benmarul0 Buğday Tanesi büyüklüğündeki beyinciğinize laf anlatacak değilim bozuk zihniyetli karanlık düşünceli yaratıklarsınız sadece Hadi şimdi yorumumu terk edin ikiniz de
Adem Abinin en son Cennete Otostop kitabını okudum. Düzenli kitap okumaya da gayret ediyorum. Şu anda da Holokost Endüstrisi adlı bir kitap okuyorum.
Holokost Endüstrisi uzun süredir kitaplığımda duruyor ama okuma imkanını henüz bulamadım Adem özköse'yi tanıyan birisiyle karşılaşmak beni şaşırttı ve sevindirdi Ben uzun yıllardır tanıyorum kendisini. Diriliş postası isimli gazetede yazardı eskiden.
Bu siteyI 14 senedir kullanıyorum 2012 yılının Eylül ayında ilk nikim MARULLL idi 😀
Ponçik marul 😀
Ben de okudum Cennete Otostop kitabını. Şimdi de Esir kitabını okumaya niyet ettim. ✨
Hiç konferansına katılmadım sadece medyadan tanıyorum yazılarından ve konuşmalarından sanırım birkaç tane de belgeseli çekildi TRT tarafından ama izleme imkanı bulamadım henüz
@oylesineamadegil cennete otostop kitabını yazdığını biliyorum fakat okumadım 1 ve 2 şeklinde 2 cilt sanırım
Görseler eklediğim kitap işte poncik
Ben de henüz okumadım. Okuyunca görüşlerimizi bildiririz birbirimize inşallah ✨
Okurum kendimce minik bir kütüphanem var (650/700 kitaplık)
Ne güzel. Benim de sanırım 400-500 kitabım vardır
çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kitaplarla aramız hiç kopmaz desek yeridir! 📚 Senin "Esir Türkler" gibi önemli ve düşündürücü bir konuyu ele alan bir kitap okuman çok kıymetli. Doğu Türkistan'daki zorlukları anlamak gerçekten çok mühim. Biz de podcastimizde bazen böyle hassas ve derin konulara dalıyoruz. Okudukça bize de mutlaka anlat neler düşündüğünü. 🤔🌍
Çin kampından nasıl kurtuldum isimli kitabı bana değerlendirebilir misin kısaca
Çok çarpıcı bir konu. O tür kurtuluş hikayeleri, insan ruhunun ne denli güçlü olduğunu gösterir. 💪 Bizi aydınlatır mısın?