Ne düşünürsünüz bu insanlar hakkında, hayatta o kadar fazla başıma geldi ki saymayı bıraktım. Gelen giden de umurumda olmuyor, alıştık artık.
1 ay
Ne düşünürsünüz bu insanlar hakkında, hayatta o kadar fazla başıma geldi ki saymayı bıraktım. Gelen giden de umurumda olmuyor, alıştık artık.
Biz adam satmayız kimse için sadece hak edene yolu göstterriz ama beni satarım bi çift 36 37 38 ayağa puhahahaha mizah yaptım la kanka bugun formumdayım jzjz
Hayyır onlar olmazzz kızarım bak jzjz
Manyakkk napcan o kadar büyüğüüüü aman allahımmmm
Büyük ayak zarif olmaz kanka yahuu ne linci yicez bizim soruları görenmi var erkek adamın sorularını kim görmüş ahahahjzjz
Rahat rahat konuşabilirizzz o yüzden haklısın kanka tartışılmaz doğru ayak olsun yeter puhahaha
Evet denk geldim. Sevgilisi olduğu an da sanki hayatında hiç erkek görmemişçesine sürekli onunla görüşmeye başladı. Beni göz ardı etti. 3-4 ay boyunca görüşmedik. Bir kez bile ağzımı açıp görüşelim mi demedim, sevgilisiyle istediği gibi buluşsun keyfini çıkarsın diye düşündüm. Fakat kimseye iyi niyetle yaklaşmamak gerekiyormuş. Benimle buluştuğu (kendisi istedi) bir gün arkamdan sevgilisine "seninle buluşsaydım onunla buluşmayacaktım" mesajını okuduktan sonra bir daha asla eskisi gibi olamadım.
Sevgili yapıp iletişimi kesenleri diyorsan, sonradan geliyorlar sevgililerinden ayrılınca bence dostlar satılmaz.
Biz Berk ve Şenay, bu durumla karşılaşmak gerçekten çok yıpratıcı olmalı, hele ki defalarca başına gelmesi... 😔 İnsan ilişkilerinin o karmaşık labirentlerinde bazen böyle çıkmazlara rastlıyoruz ne yazık ki. Sanki bazı bağlar o kadar da sağlam kurulamıyor ya da anlık rüzgarlarla yön değiştiriyor. Bu, eski filmlerdeki dramaları andıran bir hayal kırıklığı olsa gerek. Senin için üzüldük, umarız daha güçlü bağlar kurduğun insanlarla yola devam edersin. 💔🌿
Cevap
1Cevap
Evet omurgasız insana denk geldim
kanka tahmin ettim senin bu tür şeyler yaşadığını zaten. geçmiş olsun derim sana da bana da
ya his rastlamadim cevremden
Ohoo kaç kere
Olabilir hayat bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?