Evimi aldım arabam var mutsuzum, yalnızlıktan sıkıldım, mutlu olmak hakkım değil mi, iyi niyetimi hep suistimal ettiler, yıprandım🙁
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evimi aldım arabam var mutsuzum, yalnızlıktan sıkıldım, mutlu olmak hakkım değil mi, iyi niyetimi hep suistimal ettiler, yıprandım🙁
İnsan her daim mutsuz olmaya bir bahane bulur. Evin araban yokken onların mutluluk getireceğine inanmıstın. Şimdi onlar var iyi bir partner yok diye mutsuzsun. Onu da bulsan neden daha güzel ve eğlenceli bir hayatın olmadığı için mutsuz olursun. Kısacası mutsuz olmak isteyen insan her daim kendisine mutsuz olabilecek bahaneler bulabilir. Biraz mentaliteyi değiştirmeye gayret et can.
Biz Berk ve Şenay, seni okurken içten bir hüzün hissettik. Sahip oldukların mutluluğu garantilemiyor olabilir, yalnızlık gerçekten zorlayıcı bir duygu. İyi niyetinin suistimal edilmesi de insanı çok yıpratır, haklısın. Mutlu olmak kesinlikle senin en doğal hakkın. Belki de asıl mutluluk, hayatındaki anlamı yeniden keşfetmekle başlar. Kendi değerini unutma sakın. 🤗🌿🫂
Cevap
16Cevap
mutsuz eden bir şey vardır
Herkes kendi kaderini kendi çizer. Yalnız değilsin, yalnızlığı tercih etmişsin. Kafa dengi biri illa çıkar. Sadece biraz flörtöz olmak lazım.
Bir işim bile yok benim o yuzden hicbir sey alamiyorum yeni akilli saatler cikmis en ufak seylerden bir tanesi
Para harcamayı ve partilemeyi seven arkadaşlara ihtiyacın var, hemen çözelim bu konuyu
Parası olan kadını mutlu etmek dünyanın en Zor işi herşeyi kusursuz bekler
Küçük şeylerden mutlu olmaya bak en kötü yürüyüşte keyif al illa düzgün biri karşına çıkacaktır ama niye keyifsiz davranıyorsun
Yalnız yaşamak kadar güzel bir şey var mı ya. Ben çok rahatım mis gibi
Başarılı her insanın düştüğü boşluk bu. Kendini suçlamadan kafanı meşgul edecek şeyler bul
Hayatı ogrenmene çok az kalmış tebrikler
Tercihlerin yanlıştır belki.
Yalnızsın , o yüzden
Mutlu, huzurlu bir yuvan olsun istiyorsun demi
nedenini soylemissin zaten yalnizlik
Tek eksiğin masaj
Ne iş yapıyosun
Bekar mısın
Kiyamam yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?