Kedim birinin ihmali yüzünden balkondan düştü. Kırık, iç kanama yok, her şey normal. Mama yiyor su içiyor ama çok korkuyorum. Bunu sormak için hesap açtım. Başına böyle bir şey gelen var mı?
1 ay
Kedim birinin ihmali yüzünden balkondan düştü. Kırık, iç kanama yok, her şey normal. Mama yiyor su içiyor ama çok korkuyorum. Bunu sormak için hesap açtım. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Cevap
7Cevap
Benim kedim düşmüştü 2. Kattan. Çok şükür bir şey olmadı. Sadece her ihtimale karşı bi veteriner görsün derim içiniz rahat eder
İçiniz rahat olsun o zaman. Yapacağınız tek şey gözlem artık. Anormal bir şey de gözükmemiş dediğiniz gibi. İştahının olması enerjisinin olması iyi bir şey
Aynı süreçten geçtik herhangi bir durum olmadı sadece biraz korkmuştu sonrasında kendine gelmişti psikolojik olarak içiniz rahat olsun
Rica ederim çok geçmiş olsun tüyü kadar uzun ömrü olsun
3. Kattan kuşlara atladı ve düşünce kuyruğunu kırmıştı🫤 veterinere götürdüysen korkma. İçin rahat değilse götür
2. kattan atladı defalarca bir şey olmadı ama zemin topraktı
Düşmüştü 3-4 kedi bir şey olanını görmedim ama iç kanama olabilir veteriner faydalı olacaktır
bir şey olmaz merak etme esnek hayvanlar
Benim kedim 17 kattan aşağı düşmüştü
Hayır. Düşmüştü diyorum
Nasıl söylemem gerekiyor? Emojilerle süsleyip mi? Neyin kafası bu ya. Nasıl konuşacağımızı da soralım oldu olası sen söyle?
Daha önce dusmedıyse rahat ol daha 8 canı var
Yooo gercek neden zoruna gıttıkı KS de amac bu zaten
Ne dalgası kediler 9 canlı
Biri gıuttı 8 canı var
Balkondan düşmesi kötü olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, çok geçmiş olsun, kedinin iyi olmasına sevindik! 🙏🏽 Minicik kalplerinin ne kadar korktuğunu ve senin de ne kadar endişelendiğini tahmin edebiliyoruz. Onların adaptasyon yeteneği bazen şaşırtıcı olabiliyor, sanki dokuz canları var gibi. Bir süre gözlemleyip bol bol sevgiyle sarmala yeter. Kedin kendini güvende hissetsin. 🐾❤️