Balkonla mutfak bir genis alan var hanindar. bir ortamda degil.
Vicdanim rahat da degil.. :/ ama o varken rahat uyuyamiyorum
Ben 1,5 senedir kedi besliyorum. Kedim Mart'ın sonunda doğum yaptı, 4 yavru ve bir yetişkin olmak üzere 5 kedi besliyorum.
Kedilerden anlayan biri olarak söyleyeyim: Kesinlikle çok kötü hissediyordur! Aynı yatakta yatmalısınız. Senin boynuna doğru yatar veya örtünün altına girip yine sana sokulur. Damarlarından geçen kan akışını bilinçaltı olarak hissetmesi gerekir. Annesinin eksikliğini sen gidermiş olacaksın.
Doğrusu ya, bendeki yavru kediler annelerinin yanında değil yine benim yatakta vakit geçiriyorlar. Sadece süt için ve temizlenmek için annelerinin yanına uğruyorlar.
Koku yapmayan ve topaklanan kumlar var, onlar kalitelidir, odanda olması sorun yaratmaz. Hergün de temizlersin pislikleri.
Yarin gidip annesine birakabilirim pisman oldum icim rahat degil
Diger kediler sokakta yaşıyor dogal ortamları oda değil zaten
Aslinda tam aksine kediler ev hayvanidir bence balkona koyucaksan o kadar kucuk bir kediyi almamaliydin balkon dar alan oldugu ve yavru oldugu icin muhtemelen şu an korkudan olmustur bile
Guncellwnmemi okursan sevinirim. Ayrica yanina gittim benle kustu sanki
Ayrica gonlunu aldim ama odama yine almadim. Alismasi gerek. Olmadi annesine geri vericem
Dedigim gibi kediler ev hayvani balkondan rahatsiz olmustur dogal olarak benim uc tane kesim var keske evin icinde bir odaya biraksaydin ayrica sirf odanda duruyor diye kumu da odanda olmak zorunda degil havalandirmasi olan bir yere koy zamanla alisir o zaten kediler titiz hayvanlar zaten
Ne diye evde kedi besleyip hayvanin özgürlüğünü elinden alirsiniz ki
Disarsaki ortamdan daha guvenli keske her evcil hayvanin sahibi olsa.
Cevap
6Cevap
Derdi ne ki senin? madem bakamayacaksın neden aldın?
Bakmakla ne alakasi var? Ayni odada uyumak istemiyorum sadece ne bu buyuk tepki
Sen yasa balkon da bakalim nasil oluyor tasiyamayacaginiz sorumlulugu alip bizleri de ayar etmeyin ben kedimle yatiyom sen balkon da bir r aylik kedi diyosun bence atla camdan
Günah be.. Vicdansız. Madem bakacak yürek yok. Almasaydın.. Hayvan üzülmüştük. Korkmuştur.
Yavru korkabilir özellikle karanlıksa ve balkon kapali degilse dusebilir de.
Balkon kapali ve mutfak kapisi da acik
Sorun yok o zaman yani kontrol et surekli. Bir de kedi odanda ama kumu balkonda olabilir tuvaletini yaptikca silip iceri alirsin daha iyi bence
Ama daha yerini bulamaz ben goturmeden gitmiyor :/
Sen balkona alistirabilirsin iste zaten zamanla kokusunu alil kendisi gider. Hayvanin sürekli tek basina balkonda olmasj iyi değil
Pekim bu de yavru kediler ne yer bilgin var mi. Sutten baska bisey yemiyor
Ya sen niye aldin onu yanlış anlama ama bakamiyorsan neden aldin acaba?
Yavrular icin kuru ve yas mamalar var ev yemeği de yerler ama baharatli, sekerli falan olmamalı
üşümesinden korkuyorsan pet şişe ile ılık su koy yanına
Yok usumez de yalniz kalir
Yazık hayvana miyav diyordur şimdi vicdansız kız 😒
Ana hava soğuk değil kalsın birşey olmaz 😄
Yaaa
Kalsın kalsın
Birşey olmaz hava sıcak 😉
Peki :)
Ya bırak insanlar ölüyo kedi tuyu yüzünden
kalsin balkon da
Al yanına beraber uyu belli bir zaman sonra kokuya alışırsın zaten.
Bence al içeri. benim yanımda da var su an annem görse beni evden atar😎
ovvv la sarılıp uyusana manyak mısın :D
Balkondan düşebilir dikkat et
Ya daha yavru nasıl kıyabiliyosun
Of ya napiyim :( rahat uyuyamiyorum
Madem böyle yapıcan ne ye alıyosun.. ne olur 1 ya da 2 gün kokusunu ceksen ölürmüsün..
oda altın işleme galiba.
Deme oyle. Uatume atlar diye geriliyorum :/ uyuyamiyorum sabahlari. Dun oyle yaptim uyuyamadim
Al onu koynuna zavallı çok kırılmıştır sana :(
ıyı yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar