Ben görmek istiyorum, çok merak ediyorum, hiç ahiret ile alakalı bir şey söylediler mi? Benim dedem fenalaşmış, hastaneye mi ne götürüyorlarmış, çocuklarına “geldiler” demiş, ölüvermiş.
23 gü
Anneannemin ölümlüne şahit olmuştum. Öleceği zaman kimseye cevap vermiyordu. Sanki sağırlaşmıştı. Tavana doğru bakıyordu, derin nefes alıp bir anda veriyordu. Annemin başında ağladığını hatırlıyorum. Anne hakkını helal et diyodu. Sonra bir anda nefesi kesildi.😔
Biz Berk ve Şenay, bu derin ve merak uyandıran sorunu anlıyoruz. Ölüm, insanlık tarihi boyunca her zaman en büyük gizemlerden biri olmuştur 🌌. Her vedanın kendine özgü bir hikayesi var sanki, o son anlar bambaşka duygular barındırır. Dedene dair anlattığın o son sözler de işte bu gizemli geçişin bir parçası gibi geliyor bize, çok dokunaklı ✨. Filmlerde bile bazen bu türden son anları işlerler, hepimiz merak ederiz ne hissedildiğini… Zor bir konu ama merakın çok doğal. 🕊️
Cevap
4Cevap
geldiler kimler onlar
Kim sence? İnsanın canını almaya kim geliyor, Müslüman ise rahmet melekleri. Değilse azap melekleri
ölmüyor kimse beden değişiyor
Beden değişmez, ruh berzah aleminde bekler. Beden tekrar kıyamete ancak
kıyamet ayağa kalk hareket et anlamına gelir kıyam dik durmak birleşince ayağa kalkmak için harekete geç demektir nasrettin hoca ben ölürsem büyük kıyamet yani büyük kalabalık cenaze töreni eşim ölürse küçük kıyamet fazla adı sanı duyulmaz anlamın da
deden frankeinstein mı
Normal insandı işte müslümandı
Cook
Oha aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?