yada ölürken birini gördünüz mü
çok üzüldüm bu gün bir trafik kazasına tanık oldum
çok üzüldüm bu gün bir trafik kazasına tanık oldum
Askerliğimi Jandarma olarak yaptım ve bir çok ölümlü,yaralanmalı trafik kazaları gördüm.
Onun dışında silahını temizlerken kendisini kafasından ve bacağından vurup ölen kişileri de gördüm ve olay yeri inceleme ekibindeyken resimlerini çekmek zorunda kaldım.
Ve 5. kattan kendisini atıp intihar eden 21 yaşında bir kız da gördüm , genç yaşta evlendirilmiş ve mutsuz bir şekilde 8-9 kişilik bir aile ile beraber yaşıyormuş.
Hepsini tek tek sorguya çekmiştik komutan ile birlikte.
Kız 20:00 sularında yatak odasının kapısını açıp kendisini aşağıya atıyor ve saat 22:00 sularında olay bize intikal ediyordu o 2 saatlik süre zarfında kimse kızın yokluğunu farketmemişti.
Çok ilginç gelmişti bana , huylanmıştım olaydan ama bizim yapacaklarımız o kadardı sonrası bizim ilgi alanımız değildi.
hiç rahatsız olmuyor musun bunca şeyden sonra ?
Askerde başıma bir çok şey geldi burda yazmaya kalksam kelimeler sınırlı , yetmez.
Ama ilk başlarda bakamıyordum resimleri çekerken kusmamak için zor tutuyordum kendimi.
Geceleri uyuyamıyordum sanki beni takip ediyorlar, beni görüyorlar diye düşünüp uykusuz geçirdiğim geceler var.
Ama belli bir zaman sonra inan bana çok normalmiş gibi geliyor. Hatta sanki ben ölmeyeceğim ama herkes ölecekmiş gibime geliyordu.
Hiç acaba ben nasıl ölücem diye düşünmemiştim.
tanıdığım biri olsan seninle görüşmezdim :)
çok rahat cinayet işleyebilirsin gibi geldi bir an bana
Askerlik bittikten ve İstanbul'a evime geldikten sonra askerde neler yaptığımı düşünmeye başladım ve uykusuz gecelerim devam etmeye başladı o dakikadan sonra 3 ay kendime gelememiştim.
Resimlerini çektiğim ölülerin simaları gözümün önünden gitmiyordu yerde yatan o inthar eden kız sanki yanı başımdaydı kalıcı olmasından korkuyordum daha çok doktora gidipte anlatamadım derdimi.
3 aylık bir süreden sonra kendi kendine geçti hiç bir şey görmedim aklıma bir şey gelmedi.
Anca biri sorarsa ..
Hahahaha cinayet işleyebilirim gibi geldi demek.
Aslında tam tersi, tanısan çok seversin :) sen nasıl böyle şeylere dayanmışsın dersin.
bende anlam veremiyorum bazen kendime , benim gibi bir adam nasıl bu tür olaylara dirayetli olabilmiş.
korku hissetmedim o an hiç sadece ilk defa gördüğün bir şeyi incelersin ya , heyecanlı bir şekilde onun gibi bir şey.
kanlar , et parçaları , kırık kol ve bacaklar kendisini başından vuran adamın yüzünün yarısı yoktu ona bile bakabildim.
Annem vefat ederken elini tutuyordum. Õlümün asil olana dönüs olduguna inaniyorum. Talihsizlik ya da kadersizlik degil bana gore. Bizler burada ölüme aglarken diger tarafta dogum kutlaniyordur belki de soylendigi gibi :) ancak yine de ölüm trajik bir sey. Gordugun seyi dusunmemeye calis. Bu aksam bir komedi filmi seyret ornegin. Seyretmediysen eger "amelie" oneririm. Yok illa dram dersen "baska dilde ask" tavsiyem.. Ya da aksiyon macera dersen bir suru onerebilirim. Yani? Aklina geldikce konuyu degistir ;)
evet. dört beş kez gördüm. aslında otopsiye girmeyi çok istiyorum ama kısmet olmadı daha =/
Gördüm. İnsan değişik oluyor, biraz evel azrail buradaydı diyorsun. Zor...
Cevap
21Cevap
yanımda öleni de gördüm ölü birini de gördüm ve bir ölü yıkadım... anlatılamayak bir duygu desem doğru olur
Çocukken 6 yaşında görmüştüm, o gün bugündür karanlıktan korkarım.
cut.
gözümün önünde bisikletli bir gence 4x4 lüks bir jipin çarptığını hatırlıyorum. iç organları dağılmıştı ve çarpan aracı takip etmeye çalışırken suçlu duruma düşüyorduk az daha.
gördüm kuzenimi gencecikti hemde o şoku hala atlatamadım kaç yıl geçti
ALLAH kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın Amin
Gördüm çok kötü bir psikoloji özellikle o kişi babansa daha kötü bir psikoloji.
evet. ananemin hem ölüsünün başındaydım hem yıkanışında.
evet gördum ama beni üzen kısmı ölü değilde çevresinde toplanmış olan yakınlarının acısı kötü ediyor
Evet gordum ve cok kotu oldum en yakinimdi canimdi . Dusundukce daha kotu oluyorum
Çok acaip bir şey.Yıllarca konuştuğun,tanıdığın,bayramda elini öpüp harçlık aldığın birisi sereserpe yatıyor öylece...
Cok ölu gordum ama ölurken gormedim...bi arkadasimin annesinin gozlerindede ölümü gordum
gördüm,hatta çocukken hastaneye girip morga gitmeye çalışırdık,ulan her yerde deliyiz
Otopsi bile yaptım kokusu berbat.
Ensesinden ve karnından bıçaklanmış bir adamı ölürken gördüm. Uzun süre aklımdan gitmedi
İnsan olarak görmedim ama hayvan leşi gördüm(kedi köpek kuş vs)
hayr gormedim ,korkarim zaten
Ölü insan gördüğüm oldu .
İkisini de gördüm. Allah taksiratlarını affetsin.
Evet, tanık oldum. Çocuktum...
bılmem hatırlamıyorum
Evet gördüm. Yıkadım bile.
onu bulmuştur sanırsam
Gördüm tüylerim tiken tiken oldu.
qapaq.
nekrofiliyim ben olay nerde oldu
cayırt
dedemi gördüm
evet dedem,eniştem,sıra arkadaşım,babaannem,
daha geçen gün sarıp gönderdik morga.
evet gördüm:((