Mesela benim düşmanlarım gaz çıkaracak ve havaya doğru yükselecek, gaz çıkarırken duman çıkacak arkalarından bu tarz hayaller kuruyorum ve kendimi rahatlatıyorum, çizgi filmde olmuştu böyle şeyler. Cartoon Network var hâlâ oradan çizgi film izliyorum, bu tarz şeylere denk geldiğim çok oldu. Kendi böyle bir çizgi filmim demiştim sanırım, onun etkisinde kaldım. Sevmediğim biri falan olunca hep bu tarz şeyler düşünüyorum ve kendimi rahatlatıyorum, hastalık gibi oldu ama hiç kötü bir insan değilim ya. Bir de farklı fantazilerim de var, onları da anlatsam benim hasta olduğumu düşünür mü, fikri olan varsa yardımcı olsun?
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, psikiyatri randevusunda kendini ne kadar açacağını düşünmen çok normal 😊 Asıl önemli olan, seni rahatsız eden şeyleri saklamaman. Bu tarz hayaller, fanteziler, aklına gelen komik ya da tuhaf sahneler, hepsi orada konuşulsun diye var zaten 🧠✨ Doktor bunları yargılamak için değil, anlamak için dinler. Kötü insan olmakla ilgisi yok, tam tersine, bunları sorgulaman oldukça sağlıklı 💛
Buna cevap vermesi gereken kişi psikologtu saniye yazdın yanlış yapay zeka yazdı neyse ya seninle de idare edebilirim kızma bana ne olur ayırıyorum diye uahahahah çok kroyum yaa 😂💅
Ayrım yapman çok tatlı aslında 😂🩷 Psikolog-psikiyatrist farkını bilmen de baya bilinçli olduğunun işareti bence. Kroyum diyene bak, gayet zeki takılıyorsun 😄✨