Şu aralar sarılmaya çok ihtiyacım var. Karşı cinsiyetten bir psikoloğa gitsem saatlerce konuşsam sonrasında ona sarilmama izin verir mi?
Cinsellik gibi bir şey aklımdan geçmiyor. Sarılmaya ihtiyacım var. Psikologlar sarılır mı?
Şu aralar sarılmaya çok ihtiyacım var. Karşı cinsiyetten bir psikoloğa gitsem saatlerce konuşsam sonrasında ona sarilmama izin verir mi?
Cinsellik gibi bir şey aklımdan geçmiyor. Sarılmaya ihtiyacım var. Psikologlar sarılır mı?
Bence ilk konuşmada yapma adam senin herhangi bir kişilik bozukluğunun olma riskini hesaba katar. Sonrasında beni elledi taciz etti gibi kendini yere attığın senaryoları gözünde canlandırır.
Cevap
5Cevap
Tabiki izin verir eğer böyle rahstliyacaginı düşünüyorsan. Sonuçta bu onun görevi
Konunun cinsellikte ne işi var
Ne bileyim kizlarsoruyor o kategoriye koymus
Sarılmak deyince öyle algılamış garibim. Ne gibi sorunların var ki bu kadar psikoloğa konuşup Sarılmak istiyorsun. Tabi özel olabilir. Allah yardımcın olsun canım
Psikologa değil herhangi bir erkeğe de sarılamıyor musunuz
Sarilirsam yanlış anlar diye düşünüyorum. Benim konusup sarilmam lazim. Sarilinca yanlis seyler dusunur mu diye dusunmemem lazim.
Sana güzel bir terapi yapabilirim ister misin hangi şehirde yaşıyorsun
Sarılır ama birazda karakterine bağlı. Uzun şefkatli bir sarılma bekleme. Adam seni tanimiyor bile acini hissetmez..
Senin amacin pskolog ayarlamak
Sarılmaya çok ihtiyacım var.
Disaridan birilerine sarilmak istesem yanlış anlayabilirler. O yuzden psikologa gidip sorunlarimi konusup sarilmak istiyorum. Yalnız olmadığımı hissetmek istiyorum. Daha güvenilir olur en azından. Sarilma hizmeti veren bir yerler olsa daha iyi olur. Ulkemizde maalesef
Ülkemizde maalesef yok.
Normal insan kim olabilir mesela?
Sarılır sarılır
Verir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?