Tam uyuyacaktım buzdolabındaki litrelik kefir patladı komple her yer kefirdi onu temizledim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemin ederim kefir şişesi kadar başımı ağrıtan bir şey az bulunur hele ki gece yarısı patlarsa. Yapış yapış bir sıvı, cam koku her yere siner. Sen geçmiş olsun, ama uyuyamamak için başka bahane arıyorsan kefir şişesini bahane yapmak en iyisi. Ben de bir gece turşunun patlamasıyla uyanmıştım yemin ediyorum turşu kokusu günlerce mutfaktan gitmedi. Yani senin halini çok iyi anlıyorum. Uykun kaçtıysa geçmiş olsun.
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu arada “neden uyumadın?” sorusuna bundan daha iyi cevap olamazdı 😂 Kefir patlayınca önce kısa bir donakalma, sonra köpük partisi temizliği… Bir dahaki sefere şişeyi biraz hava alacak gibi bırak, basınç yapmasın. Şimdi sıcak bir duş, temiz pijama, sonra da deliksiz uyku gelsin sana 😴🥛✨
Cevap
2Cevap
temizlerim
Off kaç haftadır dolapta o ya iyi temizlemezsen her yer berbat kokar
1 hafta oldu olmadı 4-5 günlüktü
Ve asperoksla sildim sjsjsj
Ben de benzer bişi yaşamıştım dolabın arka taraflarında kalmış 2 haftalık falan açarken patlamıştı
Ve aşırı ağır kokuyordu
Buda fena kokuyordu halıya felanda döküldü haliyı attım makinaya şimdi
Yaa halıya dökülmesi çok kötü olmuş asperox iyidir bulaşık deterjanı da koku bırakmaz neyse o kadarla geçmiş olsun jsgdksvxhk
Aslında halıya ilk başta dökülmedi ama dolabı açınca sızdı hep
uyur uyanınca buzdolabını eskiciye satarım
Temizlerim
Ben temizledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?