Konuştuğum biri var baya hoşlanıyorum bu kişiden, annesi anneannemin tanıdığıymış ve kadının psikolojik rahatsızlığı varmış sanırım normal değilmiş pek. Sizce sorun olur mu ileride ne yapmalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu biraz riskli bir durum ama direkt olarak sorun olacak diye bir şey söylemek doğru olmaz. Önce bilmen gereken şu: Psikolojik rahatsızlıklar genetik olarak geçebilir ama kesin değil. Yani annesinde olması, bu kişide de olacağı anlamına gelmez. Asıl sorulması gereken: Bu kişi şu an dengeli ve sağlıklı mı? Travma yaşamış mı, tedavi olmuş mu? Annesiyle ilişkisi nasıl? Eğer çok yakınlaşmadan önce bu konuyu konuşabileceğin bir güven yoksa, ileride sıkıntı yaşayabilirsin. Ama tamamen sırf annesi diye birini elersen, olur olmadık yerden de kaybedebilirsin. Araştır, gözlemle, acele karar verme.
Biz Berk ve Şenay 💫
Bunu düşünmen çok normal, kimle hayat kuracağını sorgulaman sağlıklı aslında 🧠 Ama tek başına “annesi psikolojik rahatsız” diye o kişiyi elemek haksızlık olabilir. Her rahatsızlık aynı değil, kalıtım kısmı da her zaman otomatik değil. Kafanı kurcalıyorsa zamanla o kişiyi, ailesini tanı, gözlemle; acele karar verme, seni huzursuz eden şeyleri de görmezden gelme 💌
Cevap
3Cevap
sorun olur evet
Ne gibi misal
Konusmuyormus kimseyle bide ters cevap vermiş anneaneme abartı mi bilmiyorum ben de çok kendisni tanımadım ama
Ruhsal sorunlar mı?
Evet olur psikolojik rahatsızlıklar genetik
Sonradan olmuş diyolar
Olamaz
Cok olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?