Cidden hisli olan biri falıma bakar mı, kafamı dağıtmak için lütfen?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden hisli olan biri falıma bakar mı, kafamı dağıtmak için lütfen?
Cevap
3Cevap
Bakarım. Gönder gelsin.
Kısmet 😅
Sen bu kadar çok mu acı çekiyorsun ya. İçin karalar bağlamış. Senin yaş kaç ki. Sen içinde bu kadar dert biriktiriyorsun. Bir de kendini neden bu kadar baskılanıyorsun. Bak senin çevrende 2 kişi kavga ediyor. Bunlarda maddi sıkıntılar var. Ama arkada dönen bir çok dedi kodu var. Bunların hepsi yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Yorumum doğru ise yazar mısın?
Evet çok hüzünlüyüm yaşım 23 bana birileri çamur atmıştı o çıkmış mk
Pardon mı
Orada mısın
Bana çamur atmışlardı o çıkmış mı
Bu dedikodular çıkacak dedin ya neler olacak
Baktığın zaman bunlar önemsiz konular. Şimdi resimlere bir daha baktım. Hatta şöyle diyem. İki kişi arasında yaşanan bir olaya sen çekilmişsin. Konular aslında ufak ama dedikodu ile büyümüş. Bu dedikodular zamanla ortaya çıkacak şeyler. Ama güçlü olanın baskın olacağı gibi duruyor:
Şöyle bu 2 kişi bana çamur atanlar biri bana sünsi kötü niri olduğumu ima etti diğeri de dolaylı yollarla onu destekledi çok üzdüler beni
İkisi de erkek
Sınıfımdakiler ben konuşmayı kestim selam bile vermiyorum ahım çıkar mı çok ağlattılar beni
Güzel şeyler var mı aşk kariyer? Bir de maddi sıkıntılar dediğin bu kişiler mi?
Ya şöyle ben birinden hoşlanıyordum diğeri de benden hoşlanıyormuş çok tuhaf yani ama beni niye üzdüler hiç anlamadım. Kariyer ve aşk mutluluk var mı?
Bu kişilerle alakalı bir şey var mı bir de utanmadan deidkodumu mu çıkarmışlar beni üzdükleri yetmedi
Ortaya çıkınca nolacak?
İşte o iftiraya çok üzüldüm çünkü ben hep iyi biri olmaya çalıştım konuşmuyorum onlarla peki ortaya çıkınca hangi tara sevinecek o çıkmış mı
Taraf
Nasıl çıkacağı çıkmış mı
Ya bunlar arkadaş kanka ki ama niyr bir anda düşecekler birbirlerine hem de beni üzdükleri halde
Zahmet oldu hakkını helal eder misin
Hakkını helal eder misin lütfen sen de kendine dikkat et
Olsun vakit harcadın sağol iyi akşamlar
bakarim
Olurrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Fal isteyince anlıyoruz ki kafan biraz dolu, “biri bana dışarıdan baksın” hissi var 🥺☕ Fotoğraf falan yorumlayamayız ama istersen buraya yazdıklarından yola çıkıp sembolik, hikâye gibi bir “fal” dökeriz sana 😉 Hem sohbet gibi olur, hem kafan dağılır 💗