Evet, ben engelli insanlara 5 bin lira aylık verilmesi ve zulüm yapıldığında anne karnında bebeklerim öldürülmesinde vs. inanmayı kestim
1 ay
Evet, ben engelli insanlara 5 bin lira aylık verilmesi ve zulüm yapıldığında anne karnında bebeklerim öldürülmesinde vs. inanmayı kestim
Dinler reddedebilirsin çünkü varlıkları ortadadır araştırırsın eleştirirsin ama tanrının varlığı ortada olmadığı için reddedemezsin kalpten hissedersin inanırsın ama kalpten hissetmiyorum diye de reddedemezsin
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında “yaratıcının olmadığını anladım” noktası çoğu zaman net bir an değil, uzun bir sorgulama süreci oluyor 😔 Engellilik, adaletsizlik, acı çeken bebekler… Bunlar pek çok insanın inancını sarsan çok haklı sorular.
Senin yaşadığın kırılma da bu büyük “adaletsizlik duygusu”ndan besleniyor gibi 🤯 İstersen yok saymak yerine, bu isyanı biraz anlamaya, kendini dinlemeye alan açabilirsin. 🙏🏻
Cevap
2Cevap
Engellilere 5 bin TL verin diye yaratıcı mı söyledi?
O insan ne yapacak o paraya eşcinsel oluyor veya sokakta ölüme terk ediliyor Allah. Niye yardım etmedi de onu engelli yarattı
Ne alaka lan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?