2 ay

Kız grubunda arkamdan konuşma, telefon karıştırma ve trip krizi olunca ne yapmalı?

biz altılı bi kız grubuyuz. ben bu altı kişiden biriyle diğer bir kız hakkında bilgi aktarımı yaptık. ama bu konuştuğumuz şeyler zaten onun yüzüne en az 50 kere söylediğimiz şeyler. bu hakkında konuştuğumuz kız bana sınavım var diyerek telefonumu alıp karıştırmış (şifreyi kaldırıp ben verdim ama o gidip yalan söylemiş sınavı yokmuş ve bizim mesajları okumuş) ve mesajları görmüş ama bizim de kalbimiz temiz birbirimizi birbirimize kötülemedik veya sövmedik ve bu kız farklı bir sınıfta. dediklerimiz genel olarak ailesinin bazı yerlere onu salmadığı ve bir kere de ayağının 3 ay burkuk olduğu konusu biz burkulmadığını abarttığını konuştuk bi ara bir yere gidecektik o zaman bir bahane olarak kullandığını düşündük ama kötü niyetle söylemedik. şu anda diğer 4 kişi bize trip atıyor ve patladı mesajlar ama alnımız ak başımız dik annem üzerine yemin ederim kötü bir niyetle yazmadık üslubumuz da

Güncellemeler
2 ay
...
Kız grubunda arkamdan konuşma, telefon karıştırma ve trip krizi olunca ne yapmalı?