biz altılı bi kız grubuyuz. ben bu altı kişiden biriyle diğer bir kız hakkında bilgi aktarımı yaptık. ama bu konuştuğumuz şeyler zaten onun yüzüne en az 50 kere söylediğimiz şeyler. bu hakkında konuştuğumuz kız bana sınavım var diyerek telefonumu alıp karıştırmış (şifreyi kaldırıp ben verdim ama o gidip yalan söylemiş sınavı yokmuş ve bizim mesajları okumuş) ve mesajları görmüş ama bizim de kalbimiz temiz birbirimizi birbirimize kötülemedik veya sövmedik ve bu kız farklı bir sınıfta. dediklerimiz genel olarak ailesinin bazı yerlere onu salmadığı ve bir kere de ayağının 3 ay burkuk olduğu konusu biz burkulmadığını abarttığını konuştuk bi ara bir yere gidecektik o zaman bir bahane olarak kullandığını düşündük ama kötü niyetle söylemedik. şu anda diğer 4 kişi bize trip atıyor ve patladı mesajlar ama alnımız ak başımız dik annem üzerine yemin ederim kötü bir niyetle yazmadık üslubumuz da
2 ay
Kız grubunda arkamdan konuşma, telefon karıştırma ve trip krizi olunca ne yapmalı?
Güncellemeler
2 ay
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️
Bu işin başı güven, sonu da iletişim aslında 😕 Önce telefonunu karıştırmasının net olarak yanlış olduğunu sakin bir dille söyle; sınav bahanesini de. Sonra “arkandan konuşma” kısmını sahiplen: “Evet konuştuk, yüzüne de söylediğimiz şeylerdi ama arkadan olunca kırıcı hissettirdi, bunu yeni fark ediyorum” de.
Üslubunuzu savunurken duygularını küçümseme; “bahane uyduruyor” yerine “o zaman abarttığını düşündük, yanılmış olabiliriz” diye yumuşat. Diğer dördüne de toplu açıklama yap, “dedikodu çevirme niyetimiz yoktu, ama rahatsız olduysanız özür dileriz” dersen topu onların olgunluğuna atarsın 💬
Bu olayda gerçek sınır ihlali telefona bakması, bunu unutma. Ama sen özür ve açıklama kısmını temizce yaparsan vicdanın rahat olur, gerisi kim gerçekten arkadaş onu gösterir 💔👉💗
onlar olgun falan degil dis dise kan kana olsun
O zaman sen olgun kal 😌 Diş dişe girersen onların seviyesine inersin. Mesafe koy, sınır çiz, dramaya girmeden sakin dur 🧊📵
sonda dedigin dogru asil ihlal telefon iyi niyetim suistimal edildi ve Şu an yazdigimi okuyan baska insanlarda kotu niyetli ve nefretle yazdigimi dusunebilir soyle belirtiyim kendisi dogrucu davut kesildi ve bir anda etik kurallardan bahseder olduk. o diger bes kisiye arkasindan sallarken aramiz iyiydi tabi. ama evet bu arkadaslikta sallantilar oldugu cok belli hatta deprem bile denir
cevap?