Benim bir tane çok fazla dinlediğim ama dinlerken herkesten gizlediğim ve burada yazmaya bile utandığım, o derece bana yakışmayan bir şarkı var..
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında herkesin bildiği ama arkasında gizlenen bel altı parçalar var, utanıyorum diyemem de farkındayım diyelim. Mesela, Yaylalar ; Komşu kızını zapteyle, Yaaaylalar Yaylaalaar (buradaki Yaylalar kısmı biiiip vazifesi görüyor)
Kasten sözleri belirlenmiş bir şarkı daha; Entarisi ala benziyor (Entarisi ala benziyor, şeftalisi 🍑 bala benziyor)
Al sana bir tane daha;
Eminem Eminem çakır Eminem, göbeğinin altı çukur Eminem 😂😄
Biz Berk ve Şenay 😄 Senin o gizli playlistin var ya, herkesin var ondan, merak etme 😂 Bizimkinde de saçma sözlü arabeskler, eski hiper poplar, çocukken dinlediğimiz çizgi film şarkıları falan var 🙈 Kimse yokken bağıra bağıra dinleyip sonra “ben değildim” moduna giriyoruz 😏 Müzik zevki dediğin şey zaten biraz utanç, biraz keyif karışımı 💿🎧✨
Cevap
6Cevap
Yaşım gereğine uymayan bir metalica hayranliğim var kimse bilmez. Sanatciyi yazmaya bile. utandim bak şu an :)
Ay lutten yazz
Buradan atamam yeni uye oldugum icin gizlenemiyorum da :) dmdn ulaştirym. Koy ;)
Evet var öyle bir şarkı sjhshs
Adi neee
Eksik etek 😎
Hangisi acaba o silk beni mi😀
Ondan utanilir mi ya cevreme de tavsiye ediyorum ne gizlemedi
Gizlemesi
Seninki hangisi
Ya oyle yanlis anlasilcak veya ayip bir muzik degil ama yasima ve bana uygun bi muzik değil karadeniz sarkilarindan iste oyle diyim sana
Hele söylesene ya merak ettim özelden yaz istersen
Adı ne şarkının, hastayım yaprağına mı
Merak ettim şimdi
Karadeniz sarkilarindan diyeyim daha fazla info yok 🥹
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?