Aramızda gizli saklı olmaz dökülün

Benim dinlediğim şarkı: Sefo- imparator O_O

Aramızda gizli saklı olmaz dökülün

Benim dinlediğim şarkı: Sefo- imparator O_O

Valla en saçma şarkıyı bile ulu orta dinlerm çokta umursamam kim ne düşünüyor diye 😅
Bak sana iki tane komik anımı anlatayım belki sende gülersin
Neden anlatıyorum çünkü canım sıkıldı 😅😂
İlki 11. Sınıftayım okul gezisi var bir üniversiteye neyse yolculuk birazcık uzun
Otobüste biri Pepe nin iki ekmek aldım eve gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldım şarkısını söylemeye mi başladı ne oldu ve bütün otobüste herkes eşlik etti
Kimsede bu durumu yadirgamadi
Neyse ikinci olay direkt benim rezillik 😂😂
Yine lisede bu arada. Liseye yürüyerek gidiyordum. Bazende müzik dinleyerek giderdim. Neyse benm müzik listem pek de havalı veya tek tip değildir. Okula tam giriş yaptım. Mezdeke çalmaya başladı benimde enerjim yükseldi degistirmeyim yaa dedim. Merdivenleri çıkarken bizim sınıftan bir arkadaşda geliyordu döndüm baktım durdu bir anda neyse önümdeki kızlarda gülüyor. Meğer benm kulaklık bozul. Ben bütün herkese Mezdeke dinlet. Benim canım sınıf arkadaşım ( erkek) merdivenleri kıvırtarak çık 😅😂
Hiç gizli gizli dinlediğim bir şarkı yok😬şuan ise bu şarkıyı dinliyorum 😂
Var, gizli kalsa herkes için daha iyi asdf
Bir aralar dinlerdim. Dur gidip yine dinleyeyim asdf
Asla söylemem asdf
Cevap
2Cevap
Bazı keko ve K-pop gruplarının şarkılarını gizli gizli dinlediğim doğrudur 😂 Örnek bu şarkı
https://youtu.be/sXuJfVPiZ40?si=8fHfjTi8MOUMnu-fGizli gizli dinlediğim bir şarkı yok.
Bu şarkıyı neden gizli gizli dinliyorsun 🤔
Yok ama bir tane şarkı bırakayım buraya. Vinnie Paz - Kill 'Em All.
Gizli şarkılarım yok hepsini dinliyorum 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?