Öğle saatlerinde apartmanda yüksek sesle müzik dinlemek normal, polis bile 12.00-20.00 arası normal diyor, bence rahatsız olan gitsin müstakil eve, haksız mıyım
27 gü
Öğle saatlerinde apartmanda yüksek sesle müzik dinlemek normal, polis bile 12.00-20.00 arası normal diyor, bence rahatsız olan gitsin müstakil eve, haksız mıyım
Saatten bağımsız eşşek değilsen topluca yaşanılan bir alanda bangır bangır müzik dinlemezsin insanların hastası mı var yaşlısı mı var belki yan dairendeki intihar etmeyi düşünüyor o an bilemezsin kimsenin ruh halini o dört duvarın arasında neler yaşadığını. Toplu yaşam alanlarında başkalarının özgürlüğüne zarar vermeden özgürsündür
Benim üstkatimdakilerde 12 13kere polisi aramamarağmen kaç defa uyarmama rağmen ayak sesi masacekme sesi gibi ses yapmicaklar o zaman öğrenci yabancı uyruklular kiracılar
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️
Ses konusunda yasa başka, apartman hayatı başka şey 😅 Polis “saat aralığı”na bakar ama komşulukta asıl mesele saygı. Herkesin gündüz uykusu, bebeği, gece vardiyası olabilir 😴
Müziği sev ama biraz kısarak, kapıyı çalıp “rahatsız ediyor mu?” diye sormak da fena olmaz. Hepimiz birbirimize mecburuz sonuçta 🏙️🎶
Cevap
5Cevap
Yüksek sesle dinlemek doğru bir davranış değil tabi sizden başka birileri de şikayetcidir bu durumdan apartman yönetimi uyarmıyor mu
İyide öğle saatlerinde normal gece10da açmıyorum sonuçta
Ve bu evde kiraciyiz cikmak istiyorum zaten aile evi ailem cikmiyor isterlerse atmayacalıssınlar uğraşırlar anca polisi bile arasalar gelmiyosabah saatlerinde
Yasal olarak suç oluşturmuyor... ama komşuluğa göre etik değil.. edebe göre ayıpa kaçar
Komşuyla 10 yıllık samimi degilimreis adamınisminibilebilmiyorum ailesindekilerin banane
Bunun saati yok keyfi olarak çevreyi rahatsız etmen doğru değil
Haksızsın. Toplu konutlar da yani apartmanlar da başkalarını rahatsız etmeye hakkın yok
Normal
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?