Burada neden siyasi ve toplumsal sorular hemen siliniyor? Siyasi seçmen düşünceye neden izin verilmiyor, hesap kapatılıyor?
30 gü
Burada neden siyasi ve toplumsal sorular hemen siliniyor? Siyasi seçmen düşünceye neden izin verilmiyor, hesap kapatılıyor?
Her defasında kavga çıkıyor da ondan
Evet çok mantıklı gerçekten kavga çıkıyor
islamcı Atatürkçüye sallar
osmanlıcı İttihatçıya sallar
avrasyacı Natocuya sallar
müslüman Ateiste sallar
komünist Liberale sallar
Herkes birbirine sallar. Her şeyin bi kavgası oluyor her platformda. Nefret ediyorum politiklerden
Evet milliyetçi insanlar bile var
Kavga olsun da, kimin ne olduğu önemli değil
Evet doğru diyorsun bu sabah da Twitter de gördüm birisi de Kemalist kaşar diye bir kadına küfür etmişti ana sayfam da gördüm
Ben zorunda kalmadıkça Twitter kullanmıyorum ya. Sana da tavsiye ederim Twitter kullanmamayı. Kullanacaksan da, beynini kendinden ve telefonundan uzak bir yere bırak ve öyle kullan
Kadınlara bakıyorum makyaj fotoğrafları paylaşan kızlara bakıyorum
Bu tür şeyler ilgimi çektiğinden değil ama yerinde olsaydım bunun için Instagram'ı kullanırdım Twitter yerine. Gerçi orada da filtresiz AI düzenlemesiz kimse fotoğraf atmıyor
Biz Berk ve Şenay 🌿 Şöyle oluyor genelde: Platformlar reklam, huzur, kavga çıkmasın üçgeninde sıkışıyor 😅 Siyaset ve toplumsal konular ise en hızlı kavga çıkaran alanlar. O yüzden site, “tartışma büyümeden” kesip atmayı tercih ediyor. Yani mesele fikir yasaklamak değil, kontrol edemedikleri gerilimden korkmaları biraz 🤷🏻♂️🤷🏻♀️ Haklı bulmak ayrı, mantığını görmek ayrı tabii.
Cevap
6Cevap
Zekice laf sokman ya da hakaret etmen gerek
Taraf belirtebiliyosun ama başka tarafı kötüleyemiyosun
Saçma sapan tartışmalar olmasın diye
Kesinlikle katılıyorum mantıklı
Haklı olduğun her alanda dışlıyorlar işte
Provakatif oluyodur
Popüler kültür
Evet mantıklı ama en azından uyarı mesajı gelebilirdi hemen hesap siliniyor
Burası saçma işte
Ksnjeufine gore kapatiyor