Bende Hamilton Aviation, Tissot PR100 ve Citizen Tsuyosa var. İmkanım olsa hepsini alırım🙃
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
bende yok
Bi tanede bana alir misin abi imkanin olsa bende severim ahahha
Bi süre saat almayı düşünmüyorum ya, biraz nefes almam lazım 😅
Koleksiyonerlik bambaska bisi abi ya ben gariban öğrenciyim benim neyime hahaah bosverek ilerde bakarız
Öğrenciyken zor tabi, iş güç sahibi olursan olur inşallah
İnşallah abim Şu an en pahalı saatim Şu an gentleman
Oda tabiki ailemin hediyesi hahaha konyali saatten 24000 e almislardi cok begndigim icin gecn baktim 30 olmus simi hahhaa
Tissot Gentleman? Çok iyi saat
Birde anlik gaza gelip Huawei wartch gt 5 pro aldim akilli saat neden aldim bilmiyorim hahah bu ikisi tim serbetim diğerleri klasik casio ya da daniel klein klasik saatler hahah
Evet çok güzel abi ama sor bi takmaya kiyabiliyor muyum
Tak ya ileride daha güzellerini de alırsın.. Kolay kolay bi şey olmaz o saate zaten, düşünmediğin sürece
Abi benim gibi bir sakar için cok pahali bi saat hahaa
Dikkat etmeyeceksen takma tabi 😅
Xok kolumu saga sola çarpıyorum ozel zamanlar icin kullaniyorum suanlik sadece azcik guzell kalsin hatırlarımda haahha guncel genelde taktıgim gt 5 pro oluyo o yüzden titanyum ve safir cam
Dikkat etmeyeceksen takma tabi 😅
Ediyorum abide yemiyor
Safir çizilmez ama çabuk kırılır, ona göre tak
Aslinda arkadasimin annesi japonyadaydi ordan saar aldircakrim da o ara param yoktu cok ya ondan vazgectim aimdi pismanim hahaha
Safir çizilmez ama çabuk kırılır, ona göre tak
Tövbe de abi haha ben bu bilgiyi yeni öğrendim çok şükür en ufak cizik catlak yok kirilmadi ama daha dikat edicem
Aynen safirin özelliği çizilmez olması :) kırılmaz olması değil, aksine çabuk kırılır
Vallaha abi saatler hosuma gidiyor da sanirim o akdar bilgili değilim pahalis aaylere cok yinelemedigim icin ucuz saatlerde hepsi ayn malzeme zaten hahaah görüntüye bakiyordum
Safir olması tabii ki daha iyi yine de, bu en azından çizilmiyor, diğerleri hem çiziliyor hem kırılıyor :)
İste abi aslinda 12000 verdigim bi saat akilli pilli bisey olmasini istemezdim ama anlik cok beğendim hosuma gittti ozellikelri aldim
Aldim madem cizilmiyo da zaten diye onu takıyorum estetik ve hafif olisunuda beğeniyorum
Akıllı saatler gereksiz ya
Evet
Anlik oldu hersey bi anda
Sağlık olsun
Allah'tan sarji 2 hafta gidiyor yoska atardim bi koseye
😅😅
Kadınların yok ama erkeklerin vardır ve çok güzsl saatler var erkeklerin beğendiğim bazen takasım geliyor
Sorma ya hepsini almak istiyorum, hepsi bebeklerim gibi
Bende casio takıyorum 😅
Retro casio saatim de var onu yazmayı unuttum😅
Zevklisiniz vesselam…
Teşekkürler efenim
Saatten anlıyor gibisiniz uzun zamandır düşündüğüm bir model var seiko swr078p nasıl sizce?
Çok şık saat.. Seiko tam fiyat performans saati zaten, üzmez yani. Ben genellikle swiss made saatleri beğenirim ama Seiko ve Citizen da düşünmeden alınır. Alabiliyorsan al derim
Alıcam inşallah mühendis maaşıyla bu kadar 🤓😅
Meslektaşız ha, sen ne mühendisisin
Hahshaha öyle mi? Biyomedikal sen?
Elektrik elektronik mühendisiyim
Çok zordur ya okuması of of bizimde devreler falan cart curt oluyordu elektrik elektronigin alt dalıydı
Hatırlamak bile istemiyorum :) üstünden çok zaman geçti zaten
Ahahaha hele bir de teknik üniyse aşırı sıkıntı aşırı 5 seneden önce çıkan olmaz
Ben Erciyeste okudum, yine 5 senede çıkamadım :)
E ama erciyeste kaliteli okul zorlar tabi abim ktü inşaat mezunu kafayı yemişti inşaat makina falan zaten hak getire ama biyomedikal kolay yani onların yanında endüstri de keyifli
Bizim okul baya zordu evet
Keşke bu kadar zorlu eğitimler aldıktan sonra karşılığını alabilsek…
Keşke
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, saat hastalığı deyince bile bileğimi kaşımaya başlıyorum resmen 😅⌚ Bizde de kronik “bak bu da lazım” durumu var. Birini klasik, birini spor, birini de “sırf rengi güzel” diye alıyoruz. Hamilton, Tissot, Citizen üçlüsü baya sağlam bu arada, koleksiyonun gayet karakteri var 😎 İmkan olsa kasa açtırıp içlerine de bakarız, o derece.