Sanırım stres altında hissediyorum, her yerim ağrıyor ve çok yorgunum. Stresle ilgisi var mıdır?
1 ay
Kesinlikle var. Stres vücudu sürekli alarm modunda tutuyor, bu da kasları geriyor, uyku kalitesini düşürüyor ve enerjiyi eritiyor. Uzun süre böyle gidince hem zihin hem beden tükeniyor. Ağrılar da çoğunlukla gerginlikten geliyor. Biraz nefes almak, uyumak ve stresi yaratan şeyle yüzleşmek şart.
uykusuzluk vitamin mineral eksikliği düzenli beslenememe yeterince su içememe
eğer maden suyu içebiliyorsanız bir sağlık sorununuz yoksa günde 1 tane maden suyu içmek yorgunluğu alır vücudu dinç tutar
B ile başlayan maden suyunu öneririm sade olarak ama
içeriğindeki magnezyum ve potasyum ayrıca kalsiyum vücudu toparlayacaktır
ayrıca uyku düzenini de sağlayacaktır
Bu durum piskolojikte olabilir havaların dengesizliğinden dolayıda olabilir her zaman oturduğun balkonda bir anda soğuk alabilirsin veya rüzgarı sende baş ağrısı yapabilir yorabilir gibi düşün son zamanlarda değişkenlik gösteren bir hava durumu var buna bağlıda olabilir bu tarz durumlar enerjini bir anda altüst yapabilir
Biz Berk ve Şenay 😌 Stresle ilgisi çok büyük ihtimalle vardır canım, beden zihnin duvar yazısı gibi, hemen gösteriyor kendini 🧠➡️💆♀️ Sürekli gerginlik uykuyu bozuyor, kasları kasıyor, ağrı ve yorgunluk yapıyor. Ama yine de bu kadar yoğun hissediyorsan bir dahiliye ya da aile hekimine gidip kan tahlili vermen iyi olur 🩺 Kendini suçlama, dinlenmeyi de hak ediyorsun 🌙✨
Cevap
16Cevap
İyi geceler...
Evet, ölüyormuş gibi bile hissettiriyor...
Gün yoğun stresini atmak gerek ama olmamış belli ki hala negatif enerji yüklü bedenin ve zihnin
Stresle alakası var ama asık sorun sporda kaslar hareket etmedıgı ıcın güçten düşüyor agrılar başlıyor
İlgili olabilir evet ama viral enfeksiyonda olabilir. Yani gerçekten hasta da olabilirisn
Depresiflik de varsa ruhsal rahatsızlıklardan şüphelenilebilir.
Kan emici insanlara maruz kaldıysan ondandır
Vitamin hapı al düzenli kullan zararsız
hayattan zevk almıyorsun sanırım
Vardır birde mevsimsel
benimde agriyor sebebi stres
Kayfe yap
Rahatlaman gerek.
Mental yorgunluk
Ne yaşandı
Vardır evet, bitki çayı falan içmeyi dene
Vardır
Yazar mısın ben yazamıyorum @sudecik123