Bir şey kullanıyor kesin yoksa dayanamaz sabaha uykusuz. Bir yandan da üzülüyorum
1 ay
Ne alaka bu ön yargıya nereden alıyorsun bende bir kadın olarak ergenligimde sabahın 6 sinda 6.30 ugunda evden çıkardım ama uyusturucu içki bir şey kullanmiyordum kullanandan nefret ederim geceleri vakit geçirmeye uyanık olmaya sevdiğim için kimseye bilmiyoruz
Her sabaha kadar uyanik olan bir insan pis şeyleri kullanıyor olmuyor bunu anlatıyorum bide nerenden anlıyorsun demen sapkın üslup
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında sebebi aşırı dramatik olmak zorunda değil; işsizdir, gece vardiyasındadır, uykusuzluk sorunu vardır, kaçıştır, alışkanlıktır, yalnızlıktır… Hepsi mümkün 😶🌫️ Ama “elli hesap” kısmı biraz bağımlılık ve dikkat çekme çabası kokuyor. Üzülmen çok insanca; sadece unutma, başkasının tükenmişliği senin sorumluluğun değil 🫂✨
Cevap
3Cevap
şikayet et
İyi bir niyeti olmadığı kesin.
Allah yardımcınız olsun.
Boşverin burada kimin eli kimin cebinde belli değil. Kadın ya da erkek fark etmeksizin bir cevapta yorumda 4/4lükmüş gibi davranır ama o c*nsel içerikli sorularda yapmadıkları şeytanlık kalmaz. Yani buradakileri çok düşünmeyin. HAtta hiç düşünmeyin.
Gün boyu onu mu takip ediyorsun?
Tamam tamam biraz daha ağla belki sana bakar)))
İleri şizofren belirtileri var sende haberin olsun.
Sen peşinde dolaşmaya takip etmeye devam et. Belki tükürür yüzüne. tatlım seni.
Dedim ya ileri şizofren belirtileri var sende.
Kim la o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?