Güncellemeler
+1 yıl
(Gerçekleri yüzüme vurun da akıllanayım biraz)
Arada bir yazıyor çok az konuşabiliyoruz gün içinde sabah günaydınlaştık biraz daha konuştuk en son sabah 8 de konuştuk ondan sonra bir şey yazmadı gerçekten bu kadar yoğun mu çalısan insan evet işi kolay değil ama inanmıyorum bu kadar yoğun olduğuna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben sevgilimin akşam 10dan sonraları işten çıktığını hatırlıyorum ama her zaman vakit bulurdu bahane yani kandırmayın kendinizi
Haklısın benimkide bir kaç bir şey yazıyor sürekli yorgunum meşgul oluyorum falan diyor. Arkadaşlarıyla lunaparka gitti bir kere aradigimda eğleniyordu onun yerine konuşabilirdik veya boş olduğunda yazabilirdi dün sabah 8 de konuştuğumuzdan beri yazmadı günaydın da yazmamış bugün
bu kadar yoğun çalışan biri yok isteyen illa iki dk olsa bile zaman ayırır
sebebi sana zaman ayırmak istemiyor onun için bu kadar değerli değilsin bu kadar basit aslında
Cidden ya inanmıyorum bende soru soruyorum saatler sonunda başka bir şey yazıyor veya akşam bakmıyor sabah günaydın mesajı atıyor evlilikle ilgili ilerisi için bir sey dediğimde olur gider be yavrum deyip geçiştiriyor iyice sinir olmaya başladım. Birde buluşunca öpmek falan istiyor daha hiç buluşmadık bu kadar samimiyetsiz bisiyle nasil buluşayım kusura bakma içimi döktüm biraz
estağfurullah iyi yaptın dert anlatıkça azalır
yol yakınken dön derim samimiyetsiz insanlar yıpratır seni , hepimizi
geçiştirmesi zaten ciddi olmadığının göstergesi
Dünkü yazdığımla kalmış öyle bugün günaydın bile yazmamış ama bende yazmayacağım
yazma derim sırf bu yüzden iki yıldır sevdiğim kızdan vazgeçtim
değer görmediğimiz yerde durmak kendimize ihanettir bunu unutmamamız lazım
Yazmış sabah 10 da ama hâla bamadım mesajina
Bakmadım*
Vakit ayırmak isteyen her türlü ayırır.
Herkese ömrünü harcadın bir bana vaktin yoktu...
Bir de şey de ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur
Aşk mı? İstemem o bizi öldürür usta
Helal sana çiçekçi kız kfkkf