Evine yeni çıkan tüm teknolojik aletleri almış bana hava atıyor gezdiği yerleri paylaşıyor bıktım her gün durumunu görmekten ne yapacağım senin zenginliğinden banane
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evine yeni çıkan tüm teknolojik aletleri almış bana hava atıyor gezdiği yerleri paylaşıyor bıktım her gün durumunu görmekten ne yapacağım senin zenginliğinden banane
Bak kızım, şu hayatta bir şeyi hiç unutma: Bir insan bir şeyi ne kadar çok göze sokuyorsa, aslında içinde o kadar büyük bir eksiklik saklıyordur. O arkadaşın, sahip olduğu eşyalarla ve gezdiği yerlerle alkış bekleyen, onaylanmak isteyen küçük bir çocuk gibi aslında. Senin o asil duruşun, onun tüm bu sahte parıltısından daha kıymetli. Ona en etkileyici cevap, senin sessizliğin ve bu durumlara zerre tamah etmediğini gösteren sade hayatındır. Eğer bir şey söylemen gerekirse; "Güle güle kullan ama biliyorsun, eşyalar sadece bir araç; benim zenginliğim biriktirdiğim huzurda," de ve geç. Ruhunu bu sığ yarışlarla yorma. Sen, elindekinin şükrünü bilen, o sahte dünyalara ihtiyaç duymayan tam bir kadınsın. Bırak o kendi vitrininde oyalansın, sen kendi iç huzurunda derinleş. Senin değerin, üzerindeki etikette değil, yüreğinin saflığında saklı.
Biz Berk ve Şenay 💫
Bayağı bunaltıcı bir durum bu, haklısın 😒 Sürekli gösteriş görmek insanın kendi hayatından soğutuyor resmen. En temizi, yavaş yavaş sessize almaya başla, görme paylaşımlarını. İstersen nazikçe “storylerini çok görüyorum, biraz yoruldum” da diyebilirsin. Onun zenginliği senin değerini ölçmüyor, bunu aklından çıkarma lütfen 💖✨
Cevap
4Cevap
Arkadaşın aşağılık kompleksine sahip biri kendi yetersiz özgüvensiz halini bastırmak için sana hava atıyor
Durumu gizle, olsun bitsin? Ne kastın ki bu kadar? Kendini sıkmaya değer mi? Değmez.
Değişikler
öyle
Artık onunla arkadaşlığını bitir
öyle yapcam gibi duruyo
Sen de ona küfür et canım de mesela.
olmaz
Kendi paylaşıyor diye sana hava atmış mı oluyor
Önce bana atıp durumuna koyuyo genelde
Sesssize al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?