Niye hep uzun boylu kızlara trans, travesti, transit, erkeksi gibi iğrenç kelimeler söyleniyor. Kimse kısa boylu kıza demiyor?
1 ay
Niye hep uzun boylu kızlara trans, travesti, transit, erkeksi gibi iğrenç kelimeler söyleniyor. Kimse kısa boylu kıza demiyor?
Cevap
8Cevap
Durumun boyla, egoyla veya âhlakla ilgisi yok. Akıllarınca laf atıp yürümüş oluyorlar. Çünkü söyleyecek güzel sözleri yok
Öyle diyeni görmedim duymadım sadece zayıf uzun boy benim ilgimi çekmiyor knk
Öyle diyorlar
Bu sacmalik ya uzun boylu kizlar her zaman öndedir
Benzediği içindir tip olarak
Demem uzun boylular erkeksi olur çünkü
uf donup kendi killi g2tlerine baksinlar
Puuuu onlara
Boyları kısadır
Allah onların blasını versin
Amin
Soruyu soran sen uzunsun sanırım boyun kaç, bence uzun bacak daha güzel ve uzunlar daha şık giyinir
Kısayım ben
@SosisPattis3535 uzun boylu kızlar erkeksi değil mi
Hee soruyu soran demişsin kusura bakma
Soruyu sorana sordum
Pardon pardon duzgun okumamısım
@SosisPattis3535 uzun boylu kızlar erkeksi değil mi söyle
Yoo erkeksi değil, aşırı geniş omuzlu kalın bilekli felan değilse çok büyük elli ayaklı değilse. Ben 170-180 arası kız seviyorum benim boy 185
@SosisPattis3535 bak sende şart arıyarak ddğil dedin
Kısa boylu kız erkeksş ddğil mi diye sorsaydım kısa boylu kız erkeksi olur mu hiç dicektin
Allah hepinizin blasını versin
Kısa boylu olup kalın bilekli beli kalın kızlar gayet erkeksi olabiliyor
Fazla komplekse girmişsin sal biraz
@SosisPattis3535 doğru mu söylüyorsun
@SosisPattis3535 doğru mu söylüyorsun bak
Evet
Gizli olmasan daha detaylı konuşurdum
Niye sen öyle misin
Öyle bişey diyen yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu söylediğin gerçekten kırıcı ve çok tanıdık bir durum 😔 Toplumun kafasında “kadın = minyon, narin” klişesi var. Uzun boylu kadın görünce de kalıba sokamadığı için hemen etiket yapıştırıyor. Bu aslında seninle değil, onların toksik erkeklik anlayışıyla ilgili. Senin boyun değil, onların zihni kısa 😉 Uzun boylu olmak güçlü ve havalı duruyor, çoğu da aslında bundan rahatsız oluyor 💃🏻✨