Çok sevdiğim bir insanın kanser olduğunu öğrendim çok üzgünüm
1 ay
Teyzem 4. evre akciğer kanseri oldu 1 sene yaşadı gözümüzün önünde zayıfladı en son nefes almakta zorlanarak hastane köşelerinde vefat etti o anı unutamıyorum. Fakat biz o dönemde tevekkülü elden bırakmadık elden ayaktan düşüp başka birine muhtaç olmaktansa vefat etmesi daha hayırlıydı diye düşündük. Yakının ne kanseri ve kaçıncı evre
Allah razı olsun kendinizi yavas yavas hazırlayın ama umudu da kesmeyin Allah bilir çünkü
Yeni mi öğrendiniz
Biz Berk ve Şenay 💫 Böyle bir haberi duymak gerçekten insanın içini oyuyor, çok normal bu kadar üzgün olman 🥺💔 Kendine “güçlü olmalıyım” baskısı yapma; üzülmek, ağlamak, korkmak hepsi haklı duyguların. Konuştukça, paylaştıkça biraz hafifler. Yanında olman, dinlemen, sevdiğini hissettirmem bile onun için ilaç gibi olur 🌿 Seni de kimsenin unutmaması lazım, sen de birine yaslanmayı hak ediyorsun 🤍
Cevap
7Cevap
Alışırsınız bir gün.
Alışmak istemiyorum bu hastalığı yensin istiyorum
istemek sonucu değiştirmez maalesef. iş doktorlara ve zamana kalmış
Evet daha tam net bisey demedi doktorlar inceleyecekler
Çok zor öncelikle büyük geçmiş olsun destek çıkıp yanında olup bol bol dua edeceksin gerekirse yanında üzülmeyeceksin
Dua etmekten ve onun yanında olup ona neşe vermekten başka bişey yapamazsın vee kanseri yendiren en büyük şey moraldir
Karanlık bir yerdeyken o yere giren minicik bir ışık bile umut olur insana
En doğrusunu Allah bilir bende senin gibi etten kemikten bir insanım keşke bilsem..
Allah tüm hastalara şifa versin inşallah Âmin ecmâinn
Sevdiğim hiç kimse yok iyi dediğim 3 gün yaşamıyor hepsi ölsün gebersin.. çünkü hepsi ben acı çekerken çektiğim acıdan zevk aldılar. Bundan sonra kimseye Acımak yok
Uzunlukla alakası yok benim yaşadıklarımı yaşamadığınız için. Iyi insan yoktur hanımefendi sizi Henüz üzmemiş daha o fırsatı bulamamış insan vardır.
Tamam da bana olan olduktan sonra onlar küle dönse ne yazar. Yani ben bu dünyanın düzenini anlayamıyorum.
Eşimi bu sebepten kaybettim. Tarifi imkansız
Sağolun. Allah şifa versin
Akciğer kanseri TDI.
Sizin hastamız ne kanseri? Kaçıncı evre?
İlaçlarını düzgün kullanıyor tedavisini oluyor mu?
İnşallah daha uzun yıllar aranızda olack. Dertleşmek istersen dinlerim
Destek
🙏🙏🙏
Sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?