1 ay

Geceleri boğazım kapanıyor gibi oluyor, nefes alamıyorum ve uyuyamıyorum, sebebi ne olabilir?

3 gündür geceleri yatağa yatıyorum ve biraz sonra nefes alamıyorum, sürekli yutkunmaya başlıyorum, bir süre sonra başım dönmeye başlıyor. Tuzlu su ile hem gargara yapıyorum hem de burnumu temizliyorum, azıcık geçiyor, sonra tekrar başlıyor. Bugün acile gittim, tomografi çektiler, bir şey kaçmış olabilir diye ama bir şey çıkmadı, biz burada bir şey yapamayız kulak burun boğaza git dediler. Eve geleli 2 saat oluyor, yatağa yattım uyumak için ama yine başladı. Boğazımın üst kısmında bir şey var ve akıyor gibi, nefes aldıkça aşağı hareket ettiğini hissediyorum, öyle olunca yutkunma geliyor istemsiz, sonra döngü tekrarlanıyor. Nefes alamıyorum, artık dayanamayıp ağlamaya başlıyorum, dün gece de ağladım. Hafta sonu olduğu için direkt polikliniğe gidemiyorum, zaten randevu da bulamıyorum ve çok zorlanıyorum. Tüm uyku düzenim bozuldu, nefes alamıyorum, boğazım tıkanıyor gibi ve gece boyunca uyutmuyor beni. Ne yapacağımı bilmiyorum, tuzlu su deniyorum, buhar solumayı deniyorum, her yolu deniyorum ama geçmiyor. Ne yapmam gerekiyor
Geceleri boğazım kapanıyor gibi oluyor, nefes alamıyorum ve uyuyamıyorum, sebebi ne olabilir?