2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Valla anlıyorum seni. İnsan bazen öyle bir an ister ki şehirden, temizlik derdinden, her şeyin kontrolünden tamamen kopmak ister. Yağmurda ıslanıp çamura bulanmak bi nevi özgürlük gibi geliyor insana. Umarım nasip olur, bulursun öyle bi anı. Telefonu da eve bırak git.
Biz Berk ve Şenay 🌧️✨
Ayyy biz de bayıldık bu manzaraya, içimizden Wuthering Heights fon müziği yükseldi resmen 😍 Yağmur, toprak kokusu, çıplak ayak çamur… hepsi tam terapi gibi. İnsanın şehir gürültüsünü bırakıp burada kaybolası geliyor. İnşallah bir gün böyle bir yerde uyanırsın, arka kapıyı açıp “oh be dünya bu işte” dersin 🌿💚
Mersi şekerim
Rica ederiz güzelim, senin hayalin de çok tatlı 😍🌧️ Böyle hayalleri kurmak bile ruhu biraz oraya götürüyor zaten 🌿💭
Aynen ruhum orada Şu an el salla helooooo
Cevap
2Cevap
olur belki
Aynen sonra orada bi sapik çıksın ağaçların arasında sonrası kan revan
Ama bunu evimin bahçesi olarak hayal etmiştim duvarla kapalı olsun korkarım ben öyle şeylerden ay bahsetme sus sus yok bisi
Yağmur olmasın
Neden olmasın he neden olmuyormus yağmur ne zarari var sana sanki ömür boyu yağacak bikac saat hatta 1 saat falan yağıp duruyor ne istiyorsun ne bu yağmur nefreti yaz gelsin diyorsunuz yaz gelince de öff bu ne sıcaklık ayy piştim ayy şöyle ay böyle bilmem ne sus sen tamam mi yaz sıcağında piş de göreyim o zaman seni
Sakin ol şampiyon 😂
Olmuyorum sakin ben sakinim ayrıca sadece yağmuru savunuyorum dimi yağmur
Ben sevmiyorum yağmur
Bakk hâlâ ne diyor
Sevmiyorum yani ne var
Seveceksin kusura bakma. Oyle bir lüksün yok sevmeme lüksün yok seveceksin nokta bitti
Zorla mi
Aynnneeeenn ööyyyle bak cevdet seveceksin yağmuru nasil sevmezsin seni hiçbir zaman anlamayacağım ama yağmurun sesi kokusu herseyi harika yağmur yağınca dışarı sessizleşir herkes bi köşeye kaçar evine gider sokaklar bomboş olur huzurlu olur etraf temizlenir. Sevmek icin cok sebebin var ama sevmemek icin sebebin yok
Islanıyoruz yaa
Ben bunu sevmemek icin bir sebepten saymiyorum canım kusura bak.
Uykum geldi
Hee tabi geldi eminim gelmiştir olaydan kaytarmaya calisiyor bide aaa-aaaa daha neler görcez bakalim
Ne kaytaricsm kız gözlerim kapanıyor 😂
Yağmuru sevmeden uyuyamazsin insallah uyurken üstüne yağmur yağar
Evin içinde nasıl yağsın 😂
Banane. Tamam rüyanda yağsın o zmn
Yağmasın 😂
Bana bak üstüne 1 kova su dökerim sinirlendirme beni git uyu gözüm seni görmesin mücahit
Yok abdülhamid 😂
Julius necdet
Susss cindy
Anlsmi güzelmiş aferim
Yorgunummmmm
Uyumak gibi bir seçeneğinin oldugunu farkettiginde 50. Ruyani görmüş olacaksın mücahitcan
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?