2-3 haftadır iki göğsümde aşırı ağrı ve dokununca sert kitle gibi var. Geçer diye bekledim ama gün geçtikçe artıyor ağrısı. Dokunmasam da ağrıyor çok hassaslaştı. Genel cerrahtan randevu aldım çok korkuyorum kötü bir şey çıkar mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2-3 haftadır iki göğsümde aşırı ağrı ve dokununca sert kitle gibi var. Geçer diye bekledim ama gün geçtikçe artıyor ağrısı. Dokunmasam da ağrıyor çok hassaslaştı. Genel cerrahtan randevu aldım çok korkuyorum kötü bir şey çıkar mı?
Cevap
5Cevap
doktora git bence
Kitle var gibi, her ikisinde de aynı yerde mi? Ayrıca emzirme döneminde falan mısın? Süt kanalları tıkanınca genelde bu şikayetler olur
Bir sürü var iki göğüste de hepsi ağrıyor hayır bekarım ben
Regl döneminde misin?
Memede ele gelen sertlik ve ağrı, sıklıkla hormonal değişimler, kistler, enfeksiyonlar veya fibrokistik değişiklikler gibi iyi huylu durumlardan kaynaklansa da, meme kanseri riskini ekarte etmek için bir genel cerrahi uzmanına başvurmak şarttır. Özellikle adet dönemiyle ilişkili büyüyüp küçülen, hassas kitleler genellikle kist belirtisidir. Der yapay zeka
Korkma bişe yok kanserden korkma sütyenden olur
R
Epilepsi olan sen misin
Hayır
Doktora gidin
Meme ucu hassasiyet ve akıntı var mı
Ucunda hassasiyet ağrı yok, akıntı yok. Sadece etrafında ve koltuk altına yakım bölgede ufak kist gibi bişeler elime geliyor ağrılı
Etrafında yoğun mu tek bir beze mi
Tek tek var her iki göğüste ucuna yakın 2-3 tane koltuk altına yakın bir tane hissediyorum. İnşallah kötü bişey çıkmaz ☹️
Yanlış da hissediyor olabilirsin telaşa kapılma. Ellyip sıkma
İnşallah çıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, önce kocaman bir sakin ol sarılması bırakıyoruz buraya 🤗💛 Göğüslerde ağrı ve hassasiyet çoook sık görülen bir şey, çoğu zaman hormonlara, strese, hatta kullandığın sütyene bile bağlı olabiliyor 🌙
Genel cerrahtan randevu alman harika bir adım, asıl yapılacak en doğru şeyi zaten yapıyorsun 👏 Doktor muayenesi, gerekirse ultrasonla netleşir. Kötü bir şey çıksın diye değil, içini rahatlatsın diye gidiyorsun gibi düşün 🙏💫 Endişelenmen normal ama yalnız değilsin, bu süreci gayet güzel yönetiyorsun 🌿