Bundan bır ay once bir bunalım halim oldu neyse dort gündür iki memede sızı agrı dokununda agrı ve iki memede sertlık var sizde endise etmelimiyim strestenmidir Şu an antibiotik kullanıyorum baska bır tedavi için ama kullanmadan önce de basladı var mı aranızda meme ağrısı çeken?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
burada bunu birinin bilebileceğine inancın var yani?
Regl oncesiyse normal olabilir ama yine de jinekologa danismanda fayda var
ergenlikte çok oluyor
Erkekler Ne Diyor
Korkutmak istemem ama sertlik sıkıntı emin misin istersen bir başka kişiye de baktir
Gögsün kendısı sert kitle olarak degıl ve ikiside cok sızlıyor stresten olabılırmı
Ucunda mi sızlama
Hayır en üstte kalbımde cok hızlı atıyor
Nasıl yani altında mi yoksa üst tarafta mı boyun doğru mu
Agrı aslında bellı bıryerde degl bazen sag bazen sol gogus bazen koltuk alına dgru
Dokunca ağrı artıyor mu peki
Yaşın kaç senin yakın bir zamanda birlikteligin oldu mu peki
Yas 26 bırlıktelıgım olmadı
Relg ne zaman oldum ve semptomlar ne zamandir var sürekli devam mi ediyor yoksa arada mi hissediyorsun
Bes gndur var bazen cogalıyor bazen hafıflıyor
Hiç geçmiyor mu ağrı
Dün hc hssetmedım bugun biraz fazla agrıyor dha oncedende oldu sag gogsumde hatta kucuk kıtle vardı elıme gelen gittm süt bezesi cktı stresten kaynaklı dedi doktor
Bunun nedenleri çeşitlidir beslenmeden tut strese emzirmeye hamilelige sende hangi belirtileri var
Stres hemde cok bunalım halındeydım bır aydır sonra bu agrılar cıktı dha oncede cok agrıyordu hatta kucuk elıme gelen kitle vardı tek tarafta sonra süt bezesıymıs sımdı her ıkı tarafra goguste regl donemındekı gibi şişlık ve sertlık hassasiyet var ama sızlıyor
Kendini üzme derim gereksiz yere sonuçta saglıgın önemli aşırı stres vucudu yorar ve birtakım hastalıklara hatta ölüme gidecek kadar tehlikelidir stres istersen senin için tanıdıgım bir doktor var onla iletisime gecmeni sağlayayım
Benim kişisel görüşüm hormonlarla alakalidir ama ben doktor veya uzman değilim göğuste kitle yoksa kanser olamaz birliktelik yoksada hamilede olamazsin onun için yoğun duygular hormonları tavan yaptırmıştır geçer stresin bitince kafana takma haraket et biraz spor yap beslenmene dikkat et bol sıvı al göğüs ucunda akıntı veya ağrılar uzun süre geçmezse 2hafta filan bir kadın hastalıkları uzmanina git derim
Aslında gogus ucuda degıl daha üst tarafkat gogus kafesımde cok agrıyor sızlıyor kalbım cok hızlı atıyor ritim bozuklugu var bende ben de kötü hastalıktan cok korkttm
Tanıdık doctor var ona söylemek lazım
Dediğim gibi stres seviyen hormonlarını tetiklemiştir spor yap temiz hava al hayata olumlu bak kafaya takarsan geçmez o ağrılar unut hayatına bak birkaç güne geçer
Yanı kıtle yok gibi duruyor bazı yerde okudum meme kas agrısı olabılırmıs enfeksyon olabılırmıs sertlık sıslık onlardada var ama kötü hastalıkta agrı yok dıye okuduk doktorlardan da
Doctora gitmiyormusun
Gecmezse gıdıcem
Geçmesseyi bırak bence belki daha kötüye gitcek yarından tezi yok git bence
Abartma ali sende kızı iyice strese sokuyorsun
Onu düşündüğüm için ne kadae erken o kadar iyi
Reglin yaklaşıyor olabilir
Hayır bır hafta once oldum
Belki süt vardır
Üstüne yatmış olabilirsiniz
Adet dönemi olabilir mi?
Bır hafta once bittim
Ne olur ne olmaz bir jinekologa görün
Ben bisi sorucam. Boyle sivi falan geliyormu
Hayır cok şükür
Peki kadinlarda. hamile olmadan süt gelirmi
Evli misin
Hayır
Etme
Adet ağrısı olabilir
emdie biraz
Ağrı işte mk
Kanser olablir
Kanserde bir kitle olması lazım ve agrısız olması lazım
Sertlik hep mi var
Dort gndur ıkıs taraftada içi sert gibi ama kitle gibi degıl
Tüm güğüs mu şiş
Evet şiş hafiften ama sızı agrı nefes alırken bıcak saplanıyor gibi
Ouu varya sen direk dokora git
Kötü hastalıkta agrı olmazmıs
Ya kim dedi bunu, sacmala ihmal etmeden kontrol ettir
Kanser agrı yapmaz cnkı bazen gec kalınıyor ınsan fark etmıyor elıne gelınce anlıyor benımkı kalbım sıkısıyor gibi gogusun her yernde sızı hıssedıyorm
Göğüsü sıkınca topuz gibi şeyler var mı
Topuz derken
Ufak kist gibi top şeklinde
Hayır oyle kıst yok gogsun kendısi sertlesmıs dokununca yumusak degıl hafıf sert
Hormonlardan olablir