Çevrende öyle bi yakın kişiler varki canını yakar kalbini günde bin defa kırar üzer ağlatır her yerde onunla kötü anın var geceleri başını yaslayıp rahat ağlaman da çok zor bi türlü çıkmıyor hayatından kaçamazsın onlardan uzaklaşamazsın ya da onları kendinden uzaklaştıramazsın hayatından söküp atamazsın...
Atsan atılmaz satsan satılmaz insanlarla, canını acıtan yakınlarla nasıl baş ediyorsunuz?
Baş edemiyoruz maalesef. Baş etsen de pişman ediyorlar. Acıkca konuşsan da seni yanlıs anlamakla, iyiliğini düsündügü için öyle davrandığını söylemekle tatmin oluyoar. Yahu kendi iyiligimi düşünecek yadtayım diyorum, bu sefer diyor ki kötülüğünü istemem 😂 dalga geçiyorlar resmen. Yönetmeyi seviyorlar, yonetemeyince suçluyorlar. Sorulmadan verilen akıl hakarettir diyorsun, yanlıs anladın diyorlar. Ağzının ortasına kürekle v... Yaşıyorsun ya kuklasın onlar için, ego tatmin aleti sanıyorlar. Beyin orgazmı oluyorlar sanki. Bu nasıl bir karaktersizliktir ki saygısızlık hadsizlik yapmaktan zevk alıyorlar. Benim de atsan atılmaz satsan satılmaz biri. Yaklaşık 2 saat önce maruz kaldım kendisine. Kaç günde üstünden atarım verdiği kini nefreti öfkeyi bilmiyorum. Saygıda kusur etmeyelim buyugumuzdur diyoruz yok, aynı saygıyı göstermiyor, söyleyince anlamıyor. Toksik insan. Bir baskasinin bana bu şekilde davrandığı dan nadil rahatsız ettiğinden ve artık gorusmedigimden bahsettim hâlâ aynı şekilde davranıyor. Anlamazdan geliyor. Bu resmi akıl noksanlığı. Neredeyse bana itaat et, diyecek acıkca diyemiyor
Ben kolay kolay kişileri veya olayları umursamam o kadar iyi umrumdışı yaparım ki bazı insanlar bilerek umursamıyormuşum gibi davrandığımı düşünür taktik şu umursama hayatına bak
Senin için çok yorucu olduğu her kelimenden belli… Böyle insanlar en çok da “kaçamıyor olmak” hissiyle yıpratıyor 💔 Kaçamıyorsan önce içeriden mesafe koymak gerekiyor; her söze inanmamak, her cümlenin sana işlemesine izin vermemek.
Güvendiğin birine açılman, mümkünse profesyonel destek alman da iyi gelir. Unutma, kimsenin acı çekmeyi “kaderin” yapmaya hakkı yok 🌙🕊️
Niye acıtamazmışsın¿ Onlar seni acıtırken nasıl hissedeceğini düşünüyorlar mı, acıtmamak için özen gösteriyorlar mı, senin de bir kalbin duyguların olduğunu biliyorlar mı¿ Hayır. Sen de acıtacaksın.
değil işte akraba olsa her hün yuz yuze olmazsın ama işt anne olunca durumlar değişir akrabalarım altın insanşar babam yarafında olanları tabi annem tarafından olannakrabalar kendime benziyen karaktersizler